It's alright, It's OK.




Tröja - Gina, jag klippte av armarna. Shorts - av klippta jeans från gina, solisar - Åhlens - 20kr fynd!

Åh, jag borde packa nu, men jag har inget ork borde också duscha och sånt, men min kropp säger nej. Vad ska jag ta mig åt? Förra inlägget sa allt, jag åker iväg till olofsbo några timmar i bilen med musik, jag klarar det nog! Men dom har inget internet där så jag må säga farväl och jag bloggar när jag kommer hem, men jag har ingen aning om när det är! Jag kommer sakna alla mina läsare, buhu! Nu måste jag packa!

Olofsbo


Nu Gästbloggar jag, Johanna! ;)

Ikväll beger sej Matilda till Olofsbo med Mej, alltså ingen bloggning på länge! Eller de beror på ifall hon tar med sej datorn eller inte.  Vi ska ha så kul! Och jag lovar att hon kommer ta kort ;) Ifall ni är intresserade.
Vi kommer äta Jordgubbar, cykla och äta melon! Haha, Ja de finns så mycket vi ska göra! En sak jag har lovat henne är att vi ska bada i havet... men jag får se hur de blir med det. Jag hatar att bada.

Vi kommer vara borta så länge vädret är bra! ;) Haha, nej men vi är kanske borta en vecka eller nåt!.

Vi ska tälta! Hahahahhahahahah, Oj Oj Oj! fast bara på tomten. Och om man har lite musik i högtalarna går de säkert super!

Haha, Hej då! ;) Ha en... vecka? :D

Nu måste vi fixa våra ipodar med fräsha låtar <3


Vatten varelse...


Jag har ett bild bevis att jag badade dom andra bilderna visar jag inte! Men det var iallafal UNDERBART!
AGH! Har börjat med en ny bloggdesign men har massor kvar, nu orkar jag inte mer för idag istället blir det film & prata med kompisar!

EDIT: Jag sitter och skrattar ihjäl mig med Becka via MSN!

Sjöö!

Det blir Årets första dopp för mig idag, jag vet lite sent men men... vi är hos kusinerna så det blir fika och sjön! Bilder kommer senare! <3

Hundkex?




Matilda kör igång med naturbilder igen? Go Matilda go! Till viktigtare saker, jag ska börja jobba på en liten roligare blogg design, men jag har kanske 1% inspiration, så vi får se hur det går. Tjing Tjing nu börjar jag försöka!

OCH ni har börjat bli riktigt dåliga på kommentera, kom igen!

Beautiful...


Ska titta på en film, sedan sova... Jag vänder dygnet som min pappa säger, men det är sommarlov det är den enda ursäkten jag har! Och ni skulle eller kanske såg himmlen ikväll, den var så vacker!

Grattis Samantha!


Samantha min bästa vän från USA fyllde år igår, så jag gjorde en video till hon, det är första gången jag gör en men jag blev ganska nöjd!

Vad Tycker Ni? :)


++++=





Sol+Smoothie+Värme+Aprikoser+Musik= En SUPER glad Matilda!

Så skönt det är att sitta i skuggan på min baksida med musik och min dator, är det bara jag som tycker det är skönt att vara ensam ibland?

Busy busy girl

Lördag, och i skrivande stund vaknade ja nyss. Är fortfarande riktigt trött men jag tror jag ska försöka dra mig upp för att äta, sedan har jag massa program jag ska försöka installera på min dator, men det känns hopplöst... Och för att jag ska komma ihåg jag ska fota det jag köpte i stockholm så ni kan få se, känns så mycket att göra pg. av det med installera tar sån tid! Det är soligt ute så jag tror jag placerar mig där istället för i min säng. & om ni vill veta har jag godisförbud igen, denna gången inga kakor,bullar,läsk,glass eller liknande.. 

( ÅH, ett sånt tråkigt inlägg med ingen bild och ganska mycket text....)


Svar på fråga....



Först tack så mycket, jag är faktist också ganska nöjd med min hatt! ;) Andra. Nej det är inte en Gina tröja, den tröjan jag har är en T-shirt från USA... men som kanske ganska vanligt har Gina kompierat? ( jag täckte över IP- nummret )

Stockholm i mitt hjärta!







Jag är hemma efter fullpackade underbara dagar i stockholm, Jag & Johannna har spederat våran tid på stan, i lägenheten, och en park. Vi cyklade även till Skansen med min pappa, vi kollade på genrepet av allsång på skansen, det var intressant. Vi har shoppat skrattat och tagit det lugnt, det har varit otroligt härligt att åka till stockholm måndag-torsdag. Går inte riktigt att förklara vad vi har gjort men vi har haft otroligt kul i värmen! :) Men kameran stannade mest i väskan, men jag bjuder på några kort iallafal! bilder på mina inköp kommer senare!

Nu ska jag och Johanna ta och gotta oss i solen!

The king of pop, Död...

 

Bild - Aftonbladet.


Wow, det är allt jag kan säga Rest In Peace Michael Jackson!


SVAR

Favoritgodis? :) Japp eller penut putter cupps, mumms..
Bästa planen du har i sommar? Åh, det blir nog att bara ta det lugnt, eftersom jag redan har gjort det ''stora'' jag skulle i sommar.
Har du något/några syskon?
Japp, Adrian min storebror och Amanda min storasyster :)
Favoritplagget just nu i din garderob? :D. Hm, kanske min nya tröja från monki? (bild kommer senare) :)
Vad är det bästa med sommar enligt dig? :D <3 Friheten & värmen! :)
om ditt liv skulle spelas in som en film, vem skulle få ha huvudrollen och spela dig då? Detta kommer kanske låta lite töntigt, men Miley Cyrus, hon är ett under i världen.
vart får du all inspiration ifrån och vfr är du så SÖÖT?! Tidningar,Bloggar,Och människor på stan osv, och det där om söt, Varför är du så otrolgit söt? :)
hur kan du vara så fin? du är så vacker! Åh, Tack så jätte mycket vad glad jag blir. En naturbegåvning kanske? haha, nej men det är du som är fin som säger det! :)
Vem skulle du ta med till en öde ö? ... Många, eller iallafal min familj och Johanna :)
Hur många inlägg har du skrivit i din blogg? Bara 277 :O WOW!
Favoritblogg? Hm, jag har ganska många favoritbloggar men här kommer några iallafal ;) Olivia, Amanda,  Isabella, och Emma.
Favaorit klädaffär? här i sverige? då blir det nog dom vanliga H&M och sådant, eftersom det är bara dom affärerna som fins där jag bor, typ.
Favortit plagg i din garderob? Åh, jag har faktist inte en minsta lilla aning, jag kan inte riktigt bestämma mig...
Din förebild? Min syster Amanda, hon är nog den ''största'' förebilden, sen är det nog min Mamma, och sist men icke minst Miley Cyrus, av många anledningar :)
Favorit Låt? Jag har inte precis någon''Favorit'' jag har mer låtar som jag lysnar på över och över igen, och det skulle vara Before the storm, Baby steps, osv....
Slags musik? Liksom RnB Eller Rapp Eller POP! ;) Jag har en väldigt bred musik smak, lyssnar på allt mellan Lil Wayne till The Kooks.
Högsta önskan i ditt liv? Att alla i min familj, släkt, cirkel osv. lever ett bra liv.
Vad vill du uppnå i ditt liv innan du fyller 60? Oj, svårt att säga men kanske bo i California? Esh, jag har ingen anning!
Vad dricker du helst? Helt klart vatten,gott&Bra.
Framtidsplaner? Vet faktist inte, jag vill iallafal utveckla mig mer inom fotografi, så kanske något inom där? Har ju inte riktigt bestämmt mig än...

Så, det var det! Strax kommer bilder (Bara några) och text från min lilla ''paus'' av bloggen
:)

FRÅGESTUND!


Jag kommer inte kunna blogga imorgon tills på torsdag (jag har alltid med mig kameran *hint hint*, så jag tänkte köra igång med en frågestund!

Fråga vad ni vill, allt möjligt mellan himmel och jord ... så kom igen fråga ni har några dagar på er. Hur många frågor som helst, jag svarar på torsdag/fredag.


Yeh,

Har varit ute och sprungit med Johanna & Fanny, nu ska vi duscha och allt sånt.


Designare?

Oh, nu ska jag börja på en bloggdesign åt mig själv.Yiho!

Åh.


Bild här ifrån.

Åh, jag är jätte trött mina armar eller ben orkar inte flytta sig från min säng, och det är nu jag saknar min syster & USA väldigt mycket, eftersom jag inte har något att göra och jag känner mig helt hängig... Jag vet inte hur bra vädret är det lyser bara igenom mitt fönster, så jag antar att det är lite sol och mycket moln. Tänkte gå ut och springa men jag är för trött att röra mig, så istället ligger jag i min säng och gottar mig med vindruvor och teve.

Esh..

...Nu ska jag inte lata mig framför min dator istället ska jag ta med mig min ipod och högtalare till garaget och börja måla plankor, ses!

Midsommar Afton.




Är det bara jag som är otroligt trött efter en fullproppad dag igår orkar jag inte göra någonting, Min dag såg ut lite såhär; Klockan 2 gick vi ner till Johanna's hus och våran grupp av vänner var där, vi åt och pratade, sedan var det match och alla pappor klistrade sig fast framför teven, efter det blev det tårta och kaffe, och låt mig säga tårtan var så jäkla god! När klockan närmade sig 6 började alla gå tippspromenaden och det var riktigt lyckat, alla gillade den. Sedan när det blev kväll byte jag om och vi var ute och cyklade lite, sedan grillade vi för fullt och åt. Resten av kvällen var fylld av Musik och pratande, och massor av jordgubbar! Det var en riktigt lyckad dag och kväll med vårat gäng!

Midsommar!

Just nu är jag på våran årliga midsommar fest, jag bloggar senare om min dag och kort kommer såklart då med! Hoppas ni får en lyckad dag allesammans!

Oops.

Oj, här kommer lite sena bilder från bakningen!




You got that smile on your face.


Model:Johanna, Foto: Jag.
Igår var en fullpackad dag, vi plockade blommor och sedan på kvällen träffade vi Ludde och fixade tippspromenaden som vi håller i för idag, vi gick hem klockan 12 och jag är döds-trött. Nu ska jag iallafal duscha,äta och skriva ut papper till tippspromenaden, sen klockan 12 möts vi barn som håller i den och ska sätta upp alla papper.

.

Förlåt för dålig uppdatering på sistonde, jag har bara en ursäkt jag har mycket annat att göra, men det kommer de lovar jag! Nu ska jag och Johanna mysa med en film för vädret är skit. Bilder från igår kommer senare på dagen. 

Ett år utan min syster



Åh, hur ska jag klara mig utan dig min syster? Den som får mig att le när min dag har varit jobbig, den som jag bråkar med över ingenting, den som jag delar skratt med, den som jag litar på till 100%. Jag kommer sakna dig så, men som tur är vet jag att du kommer ha det super bra, och jag får nöja mig med det, Jag älskar dig mer en vad jag älskar någon på hela jorden, och jag kommer sakna dig för mycket! <3 Ord kan inte beskriva...

NU BAKAR

... JAG OCH JOHANNA,KLADDMUFFINSAR! :) (bilder får ni senare, hihi)

12'c

Hejhopp, nu har jag och Johanna varit ganska duktiga, vi har varit ute och sprungit i det härliga vädret, jag må säga att det är en riktigt bra start på dagen, dessvärre är det lite moln i himmlen, men för hoppningsvis åker dom bort senare. Jag och Johanna tar bussen ner till stan lite senare, men innan det måste jag laga mat och städa mig riktigt stökiga rum. Jag ska faktist inte köpa något på stan eftersom jag och Johanna åker till el stockholmo nästa vecka, jag sparar mina pengar tills dess! Längtar så mycket,


Knott?






Knott, knopp? Vad det nu heter, dom är riktigt jobbiga, jag och Johanna gömmde oss under filtar för att slippa dem, men med hög musik och solnedgång hade vi en riktgt mysig tid även fast dom lilla djuren störde oss.  Nu är jag iallafal otroligt trött så jag ska krypa till kojjs! vi får se vad som händer imorgon, och jag kan fortfarande inte förstå att det är SOMMARLOV!

Tre av dom bästa!







Sol. Musik. Värme. Vind. Massa skratt & Tre av dom bästa i världen. Kan det bli mycket bättre? Nej, vi hade verkligen jätte kul, lite busig var vi då och då men det var riktigt lyckat.

Nu ska jag cykla ner och hämta Johanna på hennes fotbolls träning, sedan senare ikväll drar vi ner till dammen igen med nytt batteri i högtalarna, en filt, mat & kameran. Later!

Yes, yes and YES!

Jag  & Johanna ska ha en mysdag ute, fint väder YES! Kort och mer kommer såklart senare! <3

I'm freaking out!




Kalas!







Har inte bloggat, istället har jag varit på kalas min farfar fyller 70 imon, så vi var på göteborgska ''planeterna'' det var ett ganska stort kalas, med mycket god mat & det var väldigt mysigt, annat en det kom jag ganska nyss hem, så nu ska jag fixa ännu mer saker, (buhu) sedan ska jag bara slappa, för låt mig säga jag är riktigt trött och jag har ingen absolut ingen energi i kroppen, och det är somsagt kväll nu.

I'm flooded with all this pain




Copyright, Fotograf: JAG/TILDAD


ingen rubrik.

Dagen ändrades pga. vädret, istället för en brygga och massa mys blev det säng och dator för mig, vädret gör mig deprimerad och  jag är riktigt trött, ikväll blir det iallafal film kväll med Johanna, tror jag. Ska försöka fixa saker nu, om det inte går så ska jag ha OC maraton med mig själv, underbart.

.





Jahopp, detta blir våra planer för idag!  Är inte jag smart Johanna?


Inga kort..

Jag blir riktigt irriterad, det går inte logga in på min inloggning, så med det har jag inga absolut noll kort! Jag ska försöka fixa det så snabbt som möjligt men till dess får ni stå ut med inga kort, eller somsagt kort som inte är mina. Idag är det iallafal fortfarande sommarlov! och jag är överlycklig dock är vädret tråkigt men det ska bli fint imorgon igen! Jag vet inte hur jag ska spendera min dag, men det blir iallafal med Johanna. Så nu ska jag försöka städa mitt rum, Hej så länge!

Avslutning 09'

 



Min klänning är riktigt stor på det sista kortet, och jag ser gravid ut, men klänningen var puffig, så!

Även om vädret var skit och jag blev väldigt vått, var det riktigt fint, Jag och Johanna stog med regnjackor på och ett halft leende på läpparna, vi gjorde även en egen dans till en låt, snacka om att vi skämde ut oss! Cermonin blev kort eftersom vädret, så vi fick våra rosor och böcker på tårtkalaset. När vi hade sagt ett sista hej då, och skettans vad jag kommer sakna ubåten 6.  Igenom allt har det varit underbart att gå i Ubåten, och jag har fått kompisar som kommer finnas hela livet, och det är jag tacksam för. Och även om jag inte kommer i samma klass med alla jag vill kommer jag inte tappa bort dom, det är sånna kompisar jag inte kan släppa taget av. Gud, hur ska jag klara mig utan vissa personer?

Ingen rubrik.

Nu kommer Max och Timmie snart, avslutningen var ju toppen i regnet, skit faktist. Biler och sånt kommer sen! Tjohej så länge! <3

Yes.

Nu ska jag duscha, och fixa iordning mig sen ska jag få min beauty sleep. avslutningen är imorgon bitti, och i regnet.. Skit! men vi får lysa upp himlen! godnatt!<3

Before the storm



Åhhh, vilken underbar låt! jag och Johanna sitter och lyssnar på den om och om igen med tårar i ögonen, hur patetiskt?

sista dagen i skolan, var bra,mysig,rolig,underbar men mest sorlig! oh, vad jag kommer sakna alla. Skolavslutning imorgon sedan 10 veckor av ledighet! nu ska jag iallafal gå, så tjohej så länge!

Gränna/Visingsö



 ner



På bilderna: Timmie, jag, Johanna, Max, ludde, Robin och Sandra.

Ohja, vi har haft en underbart bra dag
! trotts att vädret var kallt, och lite regningt hade vi super kul! bussen var en dubbel däckare, jag måste erkänna att jag var lite rädd, men det gick över. vi tog färjan över till Visingsö och åkte remmalag, inte alls som jag tänkte mig, men det var mysigt. Dock var det skit kallt och alla satt och frös, och en häst bajsade även precis innan vi skulle åka, och sedan åkte dom i bajset. fräscht! Sedan åt vi lunch och efter det tog vi lite turistkort, och dum&klumpid som jag är stog vi i en backe och jag ramlade tre gånger, och en gång drog jag även ner Johanna, så synd om henne! klockan två åkte vi in till Gränna igen, vi gick ner till ''stranden'' och några badade, jag stog med några och prata, skratta, och ja hade det kul, sedan åkte vi till en polkagris affär, där vi köpte och såg på när dom gjorde. Sedan satt vi på några trappor och åt glass, eller som killarna drack monster! Klockan halv 5-5 åkte vi hem! nu är jag hemma och tittar på teve, och kollar igenom alla kort vi tog idag, hih det är många! :)

Rasmus, Timmie, Ozzy och Robin. ( när hästen bajsa )

Matilda-to-go!

Idag ska en go och glad Matilda på klassresa, har med mig ipoden som är full-laddad, kameran, och mobilen. Vi får hoppas att inte kameran spenderar mest av sin tid i väskan, vi får se. Bloggar senare ikväll<3

Happy birthday Olivia! <3

Grattis Olivia!hoppas du har haft en underbar dag, hih gratta henne här!

Idag har varit en tuff dag, huhu jag och Johanna har sprungit uhm, väldigt långt, (överdriver lite bara) hih, ja vi brännde av all pizza vi åt, låt mig säga det var den bästa lunchen vi har ätit på skolan,det var ju beställd pizza. Aja, nu ska jag följa med Johanna när hon klipper sig (IGEN!) så, Tjohej!   (glöm inte tävlingen)


.



PRISET ÄR EN FET LÄNKNING!

It goes like this the fourth the fifth...


Förlåt för ännu en bild på mig!

Jag har stort
beslutångest! skolavslutningen närmar sig, jag har klänningar att välja mellan och skor, men jag kan inte bestämma mig! Skit också, ska försöka tänka lite medans jag badar, har varit ute och sprungit sedan ätit räk mackor, mm kan det bli godare?  Nu är det iallafal 90210, så jag får duscha efter det. Aja, nu får jag inte missa något, hejdå!<3


Kucko.


Min dator är helt kucko!
Det går inte logga in på mitt konto alltså är jag inne på gäst, och där har jag noll bilder, skit! Så ja ni får stå ut med lite bilder på mig, och denna bilder var ju super med (ironsik?)

Skolan var iallafal, okej! men det är så tråkigt eftersom vi inte gör något! men lite skönt är det ju man kan bara sitta och snacka, och imorgon då får vi pizza! så gott, fast jag gillar faktist inte pizza så mycket, men det är tusen gången bättre en skolans mat, uhh får rysningar av att skriva det. haha,  nu ska jag snart gå ut och gå eller springa med Mamma. Seeya!


When the stars go blue..




Teve & Te och snart Spice 'N Rice, underbart!

My bed...

Idag blir det sängen som är min kompis. Är trött och jag känner bara för att ha en slapp dag, och det ska jag ha! vi får se vad jag hittar på, bloggar iallafal senare, håll ut! <3

Have it your way...





~ Ja, vi tog dom FULASTE solglasögona vi hittade! :)

Ohhja! Vilken underbar dag jag har haft
, solen tittade även fram! somsagt var jag med Johanna & Fanny, vi drog till Burger king, och åt lite. men jag säger till er köp in en sådan salad jag köpte, den var icke god, bara brödet och kycklingen, saladen smakade skit. sedan åkte vi till Maxi, som då stängde 10 så vi hade tio minuter på oss där inne. Vi cyklade hem och alla tre var så jäkla frusna, händerna var is-kalla! sen skulle vi kollat på Dumpad, som jag redan har sett men vi stannade och pratade med Timmie, Ludde, och Adam, sen fastande jag vid Luddes hus, så jag stanna kvar medans J&F titta på fotbollsmatchen hos Fanny, Så nu är klockan tio i 2 och kom nyss hem från Luddes hus, jag, han, Timmie och Adam har kollat på uhm, rosa pantern 2, ja den var interesant men vi satt iallafal och skratta riktigt mycket! nu är jag riktigt trött så jag ska krypa ner och sova, Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!  

M&J.




En lite, huhu mer mycket rolig video av mig och Johanna när vi var i olofsbo, dock var vi nyvakna så vi ser lite, ja åt det hållet. Och förlåt för mitt vädligt höga skratt som är hela videon, typ. Haha, Njut!

Ingen bloggning idag, på grund av att jag inte har hunnit, har hjälpt mamma och pappa, som är på bröllop och ja lite såntdär, resten av dagen blir det ingen bloggning heller ska ha mys kväll med Johanna&Fanny, många kort kommer då!

Ha en bra dag allihopa!

I'm going crazy...





Efter en hyffsat fullpackad dag, och somsamgt har jag sprungit runt på stan med Johanna, är jag inte trött men lat! jag ska lägga mig och läsa och kolla på film, sovsött!

Oh, Just det!



Tänkte bara slänga in en bild på ett par skor jag sååå gärna vill ha!


Matilda, herself.



Aja, ni får ta emot lite ego bilder någon gång i denna bloggen, och det blev nu! Så tja, skolan var hyffsat bra vädret suger det regnar och det är riktigt tråkigt, och nu snart ska jag ner till stan med Johanna, hon ska köpa sin sista saker till skolavslutningen, så vi får se om vi hittar det, tjohej!

Snabbt...

Nu ska jag äta snabbt, sedan blir det mer bloggning och ja vädret är skit men det är fredag iallafal! Yiho! :)

-

Bara så ni vet sitter jag och små dricker på en underbar smoothie medans musik åker igenom mina högtalare, och jag kollar igenom massa bloggar, sidor på internet och tidningar, underbart må jag säga!

Äntligen MIN!



Lack tights, American apparel Skjorta, Mormors gammla, linne Gina tricot.
& nej mina tights är inte lila, det ser bara ut så på bilden dom är svarta!

Jag är lycklig nu!
först har jag äntligen fått min efterlängtade jeans skjorta, har letat efter en jätte  länge och nu har jag en, andra skolan är snart slut och då kommer sommaren! tredje jag och johanna har planerat att vi åker till underbara huvudstaden snart, och ja lite såntdär.

Men det är alltid något dåligt som händer, vädret är inte bra, min syster ska ju snart flytta, och jag är jätte trött jag har inget ork att göra något, så idag blir det ennu en dag inne i sängen, jag tror jag börjar bli lite sjuk på något sätt, eller bara riktigt trött på skolan, ja det måste vara det. Trött på skolan så jag har inget ork att göra någonting.

bloggar senare<3

You got my head in the clouds..


Konstigt nog gillar jag bilden, den är lite sådär fräck (Ha-Ha), Har städat mitt rum så inatt sover jag i rena lakan, är riktigt trött och varm ska gå och duscha sedan krypa ner i sängen och läsa. Sleep tight<3

Jag ÄLSKAR kill/herr skjortor.


Jeans, Pac Sun (Usa) Skjorta, Forever21 kill Heritage 1981. Halsband, Claries & andra vet jag inte.

Är det inte underbart? nu är det inte alls långt kvar till sommar! och jag måste säga att jag är super glad, och denna veckan är ganska lugn, men nästa vecka blir det slappt, tjoho! sånt gillar jag. Dock är jag inte klar med precis allt, måste skriva en jäkla massa poesi, och det är jag inte bra på. Men matten är klar iallafal. nu ska jag sluta babbla om skolan...

Bara att skriva det, ja Johanna har raderat sin blogg, vet inte riktigt varför men den finns inte mer... det var det.

Dagens outfit.


Tights - American Apparel, Tröja - Lånad. converse.

Enkel och ganska tråkig outfit, men bekväm må ja säga!  Nu ska jag ut en snabbis med min mamma, skönt men vädret är skit nu, tråkigt som in i saxen, nu när det äntligen var så fint! aja, nu har jag lite brottom! <3

EDIT:
Usha, vädret är skit jag och mamma gick bara en pytte liten väg, nu ska jag iallafal äta lite fil med jordgubbar, mm finns det något goare?

Some are a melody and some are the beat...


~ Foto: Mig, dålig kvalitet blogg.se gör så det blir det.

Tjo! mitt ''nya'' ord som jag säger he-ela tiden, ganska jobbigt men men. Idag träffade vi klasserna, ja vad kan man säga? vi får se hur det blir. Eftersom vi slutade tjugo minuter tidigare åkte jag och Johanna en snabbis in till stan, gick runt och letade efter några saker, men det var icke lyckat. Nu ska vi snart ut med min syster en liten sväng sedan blir det nog städa rummet, hhu. va tråkigt! Dagens outfit kommer upp snart men det är ingen speciell outfit, men men. hiho! Syns!

Min förebild.


~ Bild tagen av mig, model min syster Amanda.

Nu har jag varit ute en sväng med min syster, vi kastade amerikansk fotboll, i detta underbara vädret! Nu ska jag snooza, imorgon träffat vi den blivande klassen, mm vi får se hur det blir! Dagens outfit slänger jag in då med! Pusshej<3


Forever young



Attans herres skit, jag mår inte bra. Har haft ont i mitt huvud en väldigt stor del av dagen och det känns som jag ska spy snart. Men att ligga ner och dricka massvis med vatten gör susen, men endå jag mår inte bra.

Men till bättre saker, skolan är slut om 12 dagar, och jag är förälskad! ( i en låt ) det är nämligen denna låten, Forever young, i wanna be forever young, nanna nanna nanna. Oh, gud jag saknar USA nu, buhu. ska ta och lägga mig och njuta av alla minnen och denna låten. Tjohej! 

ps. för er som vill veta jag är fortfarande överlycklig att New moon trailern har kommit ut och jag känner för att skrika, men mitt huvud tål inte det nu.

OMG! JAG SKRIKER!



Ord kan inte beskriva hur glad jag är nu, Trailern för New moon är här! OMG igen och igen! jag kan inte förstå det nu längtar jag som en galning!!! nu måste jag ha mitt glädje moment! AHHHHHH!!!!!!! Förstår ni hur glad jag är just nu? kan ni förstå? OMFG! NEW MOON! allt är så perfekt i trailern den ser så bra ut, bara några månader kvar, sedan sitter jag i bio salongen och kollar på denna underbara film! ohh ja kan inte beskriva det! (förlåt men jag är såå glad!)

RSS 2.0