I kinda love it.

Vädret är så J'vla varmt, rädda mig!Wiho! Nu har jag brottom det är kortege? på stan, så det ska vi åka och kolla på, innan det ska vi bara lite till stan och mysa, senare ikväll ska vi till Holms och äta och ha kul, så Ha en bra dag & jag bloggar senare, med bilder!

Plain white, and flowers.





 Dagens outfit: kjol H&M, linne GinaT, Strumpebyxor H&M.

Herre J*vlar, vädret är toppen, för toppen man är  kok het i ett linne. Ïdag åkte jag och Johanna en snabbis till stan, hon skulle köpa Twilight filmen, och jag skulle lämmna tillbaka ett par örhängen och köpa en tröja från Gina, Och senare kom min pappa hem från Stockholm & Usa, så vi köpte fika och fikade på baksidan i det varma vädret, riktigt mysigt sen öppnade vi resväskan och jag fick 3 tidningar, (dom jag ville ha!) två jeans, (min favo model på jeans) ett basic linne, och vita låga converse, och sen 3 packet mac n' cheese, och reeses mini penut butter cups, (som jag får äta när sommarlovet börjar) eftersom jag har godisförbud, nu ska jag njuta av vinden som kommer igenom fönstret, och läsa mina tidningar. Ciao!

What a day!


Yiho, skolan idag var super tråkig (när är skolan kul) Och, idrotten var ritkigt tråkig och jäckligt varm, efter skolan hängde jag med Johanna när hon skulle slinga håret, och låt mig säga det tog sin tid, men med Mcdonalds och lite skratt flög tiden iväg, och hon ser underbart fin ut!Sen skulle vi hem till Johanna och fixa om hennes rum igen, (suck) nu är det dags för mig att fixa mitt rum, som jag vill. sen sprang/gjick jag och Johanna femman, jag har ett sånt där Shlaer knä, och Johanna hade jätte ont i magen, så det var inte enkelt för oss. Men skönt var det. Imorgon ska vi sjunga in våren i yay va roligt (ironsik) jag menar, jag kan inte ens texterna, så det blir nog lite låtsas sjunga för min del, och många andras, Och så kommer min pappa hem imorgon, och Twilight dvd'n kommer ut, YAY! men ja ska inte köpa den för jag har den ju redan!
________________________________________________________________________________________________

Nu kommer mitt patetiska paragraf om Twilight, men det är värt det för jag är käääär!

Så som ni kanske alla vet, har jag redan läst hela Twilight serien (sommaren 08, jag fick alla mina kompisar att läsa den) men nu är jag wild, eller crazy och läser dom igen för jag vet inte hur många gånger men even om man vet vad som ska hända känslan man känner när man läser, att man bara sitter i ett rum och ler ett stort fett leende på läpparna utan att tänka på det, eller när tårarna kommer fram, och man inte kan stoppa dem, eller när man bara sitter med ett aww, uttryck. Det är underbart, när man ser Twilight filmen glömmer man verkligen hur bra boken är, för den har mycket mer detaljer och jaa, allt gott. Nu är jag i delen där Bella&Edward sitter på en italiensk resturang i Port Angeles. jag måste bara säga, Edward är fantastik han vänder nästan inte blicken mot servitrisen som flörtar med han, tänk att ha en sån kille. Bara tanken av att vara nära en Cullen, specielt Edward får mig att rysa, tänk va underbart (man får la drömma?) Nu har jag säkert uttråkat er, så mer kommer imorgon, jag vet att ni längtar! <3

Herregudakymming, långt inlägg hoppas ni överlever!

TildaD=Twilightfreak!


Dålig bild, men men.
Lång kofta, Halsduk, strumpebyxor, långt linne & Peace örhängen,

skolan idag var ganska okey, ska läsa hela Twilight serien igen, jag läste dom för första gången Sommaren 08' (på engleska, eftersom jag bodde i USA) och det var jag som fick alla mina kompisar alla läsa serien! (Stolt!) Så nu blir det en Twilight period för mig, och då kommer ni säkert se mig skriva om Edward, och hur het han är och hur mycket jag älskar boken. Osv. Men det är något ni får stå ut med, om jag går "out of control" säg till, Efter denna skol dagen var jag med Johanna vi gjorde inte så mycket, men jag har haft en jäckligt jobbig huvudvärk, och den är inte borta, så jag skulle igentligen gått ut och sprungit men det kunde jag inte för huvudet bara dunkar, nu ska jag ta en snabb dusch sen göra en kopp té och kolla på inget annat en Twilight!

I have to let go.


Foto & Redigering av mig: du får inte ta!
Wiho, en ny "Vår" design, jag är super nöjd med den och alla fäger, Vad tycker ni? Dansen idag gick super bra, men gud vad jag blev trött sen åt vi Thai mat, och det var ritktigt gott, men det var inte lätt och röra sej efter det, sen gick jag och min mamma femman (alltså fem killometer) och det var super skönt, Sen idag var ju Gossip Girl, riktigt bra och nu ska jag ta en snabb dusch sen ska jag sova, skola imorgon riktigt tråkigt känns det som, men vi får se hur det blir.

Hinner inte blogga just nu!

{Brottom!}
Wow, va min blogg har blivit super tråkig dom två sista dagarna, jag skriver nästan inget och inga bilder, men det ska ändras på i promise.
______________________________________________________________________________________________
Nu har jag lite brottom ska göra iordning mig för dans, efter det ska jag kanske går ut lite, sen blir det en ny design på bloggen, en som är vårig ljusa färger, osv. Så håll ögonen ute! och bilder på vad som kom hem från stan igår, See ya later!

Ha-Ha...

Tjena, idag har jag spenderat en hel del tid på stan, sedan kalas det var riktigt mysigt och jag fick hem mycket fina saker (bilder kommer imorgon) nu ska jag sova, och imorgon har jag dans, Bye Bye!

My love.

Nu drar jag till staden, senare kalas. Bloggar ikväll, Have a wonderful day.

It's late


Kladdkaka, Smörgås tårta, Wow! jag kommer se ut som en sumo brottare snart, två kalas i rad och imon kanske jag ska på det med! Det är sent och jag ska sova, imorgon blir det stan med Johanna, ska köpa lite nödvändiga saker, Vädret är bara toppen det är stek varmt och wiho, underbart!

Style & Day.


Skjorta- GinaT. Glänsiga tights - American Apparel. Bälte - Faith, Linnen - American Eagle.

Min dag har varit rätt så bra, skolan var helt okey och efter skolan var det kalas hoss Fanny, det var riktigt mysigt och go tårta det med :) Sen blev det ut och gå med syster och mamma, riktigt skönt.Nu har jag riktigt brottom, måste duscha innan Medium börjar, när jag har hoppat ur duschen ska jag fixa en kopp te och sätta mig vid Teven och njuta av medium, Tack för alla underbara kommentarer!

Glöm inte att gå med i tävlingen här!

Dagens outfit.

Ja jag slänger in dagens outfit endå :)



Jeans- Pac Sun, Linnen, American Eagle, Kofta - Splendid, Halsband - Födelsedags present från förra året.

Godnatt, nu ska lilla jag sova, bloggar som vanligt imorgon.

"Be Safe"


- Bild tagen av mig ur Twilight boken, Ta ej.

Wow, det känns som att klockan nio men den är snart bara åtta, tiden går segt och jag har mycket att göra, Dagens outtfit blir det inte idag men imorgon, (lovar) nu sitter jag och kollar på massor av bloggar och njuter av min tid, ska snart äta en ägg macka med té. Jag väntar på att alla underbara personer ska delta i tävlingen här. För första gången på hela dagen har jag kunnat bara sitta och ta det lungt och inte tänka på något annat en vad jag vil, känns skönt med den känslan varar inte länge, nu ska jag jobba lite, och prata med min underbara kompis, Rebecka!

Tävling!

Denna gången är tävlingen "Foto tävling" temat är kärlek/Vänskap och den får se ut hur ni vill, bara en regel. Du måste ha fotat bilden.  Alla bidrag skickas till [email protected] (det hade varit bra om ni kommenterade detta inlägget och säger att ni har skickat bidraget) och då skriver du ditt namn och din blogg med, och länken till bilden, eller skickar bilden, Jag väljer top 10, och sen börjar röstningen, då jag säger till. Så Fota, Fota, Fota. och gå med i tävlingen :)

(Om du är i top 10, och jag har sagt det till dig måste du länka min blogg. men sånt kommer upp senare.)

1sta pris-  En stor fet länk, och en bloggdesign om ni vill ha en.
2dra pris-  "diplom" & en bloggdesign om ni vill ha en.
3dje pris: "diplom"

(Jag gör designen om ni vill)


Why can't everybody smile at me?

Hejsan, skolan idag var sisådär. Idag blir det lite plugg med Johanna sen hem till mitt hus och städa rummet, jag bloggar senare och då får ni "Dagens Outfit" med, och tävlingen presenteras idag! :)
Peace&Love.

Snart är det tävling!

Jaa, låt rubriken tala, Snart blir det en ny tävling ni får se vilken det blir. Den kommer upp imorgon!

I'm OK.


- Vår bild tagen av mej, Bloggen förstör kvaliten på bilderna!

Nu har jag kommit hem från Johanna vi har pluggat i över 3 timmar tror jag, det var super bra för mig, eftersom jag har varit sjuk i en vecka, så tog jag igen med Huset imon ska vi plugga matte, måste ta igen där med, vi åt toast, och dunkade super hög musik, och satt och sjöng (skrek) ut orden på sången. Nu blir det en ny design till Johanna, och mat & mys vid tv'n.

Johanna!

Tjena, efter en tuff dag i skolan (kan inte vara med på gympan en heller för min hosta) så känns det skönt att vara i mitt andra hem, hoss Johanna! nu ska vi vara riktigt duktiga och plugga (Ja vet!) och äta lite med såklart. Bloggar senare, hiho!


Fota, Design, Skola.

Tagna av mej, ni får inte ta! (då händer saker)


Tights- American Appearel, Shorta- Marknad i L.A, Linnen - American Eagle, Jacka - top Shop, Converse, örhängen, Osv.

som jag sa
skulle jag bjuda på dagens outfit, inte sådär jätte specielt men det duger :) Skolan på måndagar suger helt och hålet utom slöjden får då behöver man inte jobba 100%. Efter skolan traskade jag och johanna hem till hennes hus, det var riktigt mysigt vi åt toast, och tittade tv och somnade till och med, sen hade hon fotbolls träning, och jag gick upp till mig, sen gick jag ut och fotade lite det var riktigt mysigt, bara ta kort och kunna tänka lite. Sen har jag kollat på 90210 äntligen! Och det var super bra, och nu sitter jag och myser och tittar på The secret life of the american teenager! Som ni ser har jag fixat designen jag hoppas att ni gillar den jag tor jag kanske till och med ska göra en ny en ljusare och en väldigt väldigt ............... men vi får la se, jag uppskattar kommentarer, hiho! Nu ska jag snart sova!

Design...

 YAY!

Ny design kommer up i morgon, och den är inspirerad av andra designs jag har sett på andra bloggar så jag hoppas att ni gillar den, den kommer upp imorgon eftermiddag, Sov gott!

GG



Gossip Girl är på och jag sitter och myser med en kopp té och flingor, the good kind med mörk choklad och jordgubbar im mumms! Imorgon är det skola igen, usha va tråkigt men vi får se hur det går, och då bjuder jag även på ''Dagens outfit'' Ciaó!


190409

Dansen idag var inte som planerad, det var ingen dans konstigt nog hon var sjuk och dom hade skickat sms till min mamma, men hon kollar inte på mobilen ofta, så det var ingen smart idé så istället för att stå och dansa i en timme, satt jag och pratade med två från dansen, det var faktist riktigt trevligt att lära känna dom,  så nu har jag två nya kompisar :) hah. Resten av dagen kommer bestå av att äta hoss mormor och morfar sen ska jag nog bara ta det lungt, jag mår så illa, så jag ska nog lägga mej ner lite, plus idag ska jag försöka att börga på den design till bloggen :)


My Day!



- Bloggen dödar kvaliteten på korten.

Woho! en super lyckad dag på stan, Gjick runt välidgt länge men det var mysigt. Köpte upp mitt presentkort på gina, den underbara svart vita skortan för bara 100 kr! snacka om billigt. Och jag hittade till och med ett par gladiatorsandaler för bara 399 kr., och det har jag letat efter förevigt, dom kommer användas flitigt i sommaren och fram över, sen hittade till och med jag och Johanna en jätte bra present till Fanny, hah. sen efter stan, åt vi glass gick till mej hade det trevligt med mammas kompisar, dom hade tjej kväll, och sen hade vi trevligt med min syster! Men nu börgar klockan ticka och ticka, snart är klockan mycket och jag är trött. Ska göra iordning mej för sängen sen sova. 

Förresten tack för alla underbara kommentarer, jag uppskattar det väldigt mycket! :)

Flashligt.

 
- låten är Amazing!
Idag blir det stan med Johanna, riktigt mysigt faktist det var längesen jag var där. och jag tror att jag ska handla upp mitt presentkort på Gina :) Sen har jag lite extra pengar om jag hittar något annat. Tack & Hej!

Hold my hand...



Jag ryyser! Michael Jackson's röst är bara helt underbar, denna låten är underbar jag mår bättre av den & Spelas hela tiden!
Nu har vi varit hoss Anna&Co. Riktigt kul var det faktist, nu ska jag hoppa in i duschen sen sova, vi får se vad som händer imorgon, kanske stan med Johanna?

JAG SAKNAR USA SOM IN I BÄNKEN!!!

Ma sox are hotter than yours!


Nora kom över med en liten födelsedags present till mig innan, och jag älskar det! Sockar från Vans, och hundra kr. på gina! nu ska jag njuta av det sista minuterna av frihet, sen måste jag städa. Och den underbara känslan är sådär borta för tillfälet jag hoppas den kommer tillbaks snart igen! Nej nej nu ska inte jag sitta här, nu måste jag städa, det går nog snabbare med musik, sen klockan 7 blir det middag hoss Mammas Syster & Co, mysigt & gott! Wish me luck!


Nothing can bring me down!


Jag är sådär glad just nu jag har ett stort fett leende på mina läppar, för att jag mår sådär bra! känner mej glad inom mej. allt i mitt liv känns bra just denna minuten. Är inte den känslan underbar?


Finally!


- Dålig bild, och jag ser väldigt vit ut, och det är jag inte.
Sådär Ja, nu har jag äntligen målat mina naglar, basic vit/genomskinlig färg och så klart, klantar jag till det lite sådär ibland, men jag nöjer mej, nu sitter jag och kollar på Punk'd och kollar igenom bloggar, och kollar på lite kläder, ritkigt mysigt känner mig bättre faktist, bara lite ont i örat och min hosta. men men, nu ska jag ta mej och äta lite lunch.

Jag är med och tävlar!



Jag är nu med och tävlar om en Ipod touch 32Gb, ohh hoppas jag vinner det hade varit underbart eftersom jag alltid velat ha en, och den hade använts flitigt varge dag! Denna tävling håller på tills klockan 20:00 idag! Så passa på att häng med på tävlingen, Tryck på bilden för att komma till denna underbara blogg!

When life brings me down, you lift me up.


- Nikolina

Hur vacker är inte denna bilden? Nu har jag precis ätit thai mat och låt mej säga det var väldigt smackligt, nu sitter jag och väntar på att Medium ska börga, ska då klockan nio sätta mej framför tv'n med en skål med Vindruvor i och kanske ett ballerina kex, och såklart lite vatten, kan det bli bättre? Ja, om jag var frisk! Imorgon blir det fortfarande ingen skola för mig, jag får bara vila och bli bättre med dagarna, jag ville bara säga tack för alla fina kommentarer, jag blir överlycklig när jag får kommentarer som boostar upp mitt humör! Och om någon av er vill följa min blogg med bloglovin gör det, säg till mig så följer jag din blogg med :)

Aye Aye!

Im lost in your eyes..


You lift my feet of the ground, you spin me around, you make me crazier

You blind me..


Enu (min stavning av det ordet) en dag hemma för mej, är fortfarande sjuk och seg som in i attans! Så idag blir det enu mer mys framför datorn, Film skriker det, ja nu ska jag gå igenom massa mer filmer, som jag gjorde igår, det är faktist rätt mysigt! Nu ska lilla jag sätta på en film, Ciao!

Hannah Montana The Movie.

WOHO, jag har sett filmen! ÄNTILGEN! (Glädje hopp&skrik)
 
Betyg; 10/10

Jag är ett stort fan av Miley/Hannah så jag viste att jag skulle gilla denna filmen, men den var tusen gånger bättre en vad jag trodde, den är inte alls som Tv programet denna är mer grown up. Om ni inte har sett den gör det, det har bra musik, och dom filmar den på ett underbart ställe! Och till och med börgade tårar bygga sej i mina ögon.


 

Miley Stewart kämpar för att hinna med skolan, vänner och hennes hemliga popstjärneliv som Hannah Montana. Hannah Montana blir allt mer populär och det håller på att ta över Mileys liv. Hennes pappa tar med dottern hem till bondgården Crowley Corners för att hon ska få en dos verklighet. Men det är där äventyret börjar - fyllt med skoj, skratt och romantik.


Men jag ska så klart se den i bio salongen med!
 


Dream, Dream, Dream



- Ingen skola för min del idag.
Istället blir det té och film!

Black/White.


Hola. Efter någon timma av att jag slumrade till så känner jag mej helt hängig, tog febern och jag är halvt eller något, Vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon, vi får se. Nu ska jag iallafal gå ner och ta en kopp té och en macka och mysa framför tv'n med mamma, Ciao!

- Design!


Nu är Johannas efterlängtade layout klar, hoppas du gillar den Johanna! :)
- TildaD.


Look after my heart, i left it with you.

Hej, nu har ja varit i skolan, jobbig dag har hostat så mycket, och jag blev varm sen kall, och konstiga saker börgar undra om jag har feber igen...Nu sitter jag här med Johanna, vi ska ta något och äta sen planera. Hadet! Bloggar senare!

Sleep well..


Nu ska jag drick té, sen sova, och drömma iväg till en plats där ingen oro, och rädsla finns.

More then two words.




Min mamma städade sin garderob, jag fick.
1.  Väst från Forever21.
2. Klänning från American Eagle.
3. Kort kofta från Gap.
4. kofta från Target.

& en kjol, och så fick jag tillbax två av mina tröjor, idag har jag verkligen inte gjort något har bara suttit och sörgt att skolan börgar imorgon, vill verkligen inte gå, men sen å andra sidan vill jag för man inte bara är hemma på dagarna, vi får se hur det blir. Aja, nu ska jag ta mej och duscha sen blir det Tv & Dator för mig.
Adiós!

When life gives you a lemon...



God morgon, vaknade ganska nyss, kollade på tv jag fastnade för nikelodeon(?) Jimmy Neutron jag har alltid gillat barn program! Nu ska jag snart äta, sen idag vet jag inte vad som händer, kanske ska vara med Johanna, men jag vill spendera lite tid med pappa med, han åker till Usa (ja jag vet, jag är så avundsjuk eftersom jag saknar det och vill tillbax!)  på onsdag, men lämmnar huset på tisdag, Så vad ska ni göra idag?

I was with my friend no, best friend.

 

- Är inte Johanna för söt?
- Bloggen gör så bilderna får en himmla dålig kvalite!
Dagen har varit underbar, ute, inne, sol, glass, och såklart tog jag kort. Ursäkta för den dåliga kvaliten bilderna ser tusen gånger bättre ut när dom inte är här. Idag har jag iallfal varit med Johanna och haft superkul.
Matilda- jag har blivit smalare, har ju inte kunnat äta.
Johanna- och fått störe du vet vad
Matilda- Haha, sluta!
Johanna- du kommer se ut som Pamela Andersson när du blir stor, stora bröst och jätte smal!
Så komisk är hon, jag menar hallå? ja är inget av det! Imorgon är det sista dagen av lovet, sorligt men sant får göra det bästa av det! Ciao bella!


Frisk!


Idag är lilla jag halv frisk, underbart må jag säga! men hostar fortfarande som in i bänken men det kan jag leva med, jag har iallafal inte feber längre! så idag ska jag spendera min dag med Johanna, och hon vill sitta inne och kolla på film, men NEJ det har jag gjort i 3 dagar nu jag vill vara ute! Så nu ska jag sätta på mej något annat en en stor t-shirt och ett par sovbyxor och gå ner till Johanna! ~ Hallelulja!

IGOTU.

 
-Bikbok/Underbara kläder & Kort
Ska kolla på film med min syster nu, dagen blev inte alls bra mitt lov har inte varit bra, för jag blev sjuk, aja ska inte klaga men jag har mycket att tänka på, och har inte tid för allt.


Happy Easter!


-Thecobrasnake
Jag mår bättre, solen är ute, men jag får ju inte gå ut så jag får läsa Breaking Dawn för andra gången (redan läst den innan) inne istället för ute i den sköna solen med musik i öronen. Bloggar senare, Ciao!

Don't forget.


Svar på Catrines fråga.


Vilken kamera har jag?
joo det är änmligen så att jag har en Panasonic Lumix DMC-FZ18.
Denna kameran är super, jag har alltid velat fota, så när jag fick denna var jag överlycklig, det är en enkel kamera som tar underbara kort. Behöver jag säga mer? (det finns många sidor där du kan inte mycket mer information om just denna kameran!)

Design till Becka


Nu har jag fixat Beckas blogg, enkel men snygg tycker jag.
Hoppas du gillar den becka, glöm inte betalningen! :)
Tack & Hej!

I just want you to know who i am.

God morgon!
Är sjuk idag med, men konstigt nog känner jag mej inte så sjuk, men ingen grötö blev det för oss på grund av mej. så nu är jag fast här hemma igen, det är så tråkigt och det ska bli sånt fint väder ute idag med, jag kommer plågas!
Lyssnar på underbar musik, men det är en låt jag har fastnat för och lyssnar om och om igen!
Underbar låt, och röst.

I'm sick! (Feber&Hosta)


Sick?


Nu har jag entligen designat klart johannas blogg, blev inte exact så som jag ville men exact så som hon ville, och jag är nöjd. men hon fick betala 10kr.
____________________________________________________________________________________________________

Mår fortfarande dåligt, och som det ser ut så vet jag inte om jag orkar och kan hänga med Johanna. Trist. Vi får se hur jag mår lite senare, just nu är jag riktigt hänging, och orkar inte gå och jag känner mej väldigt varm... låter inte bra, right?
Ska gå ner och äta något och ta halsmedecin.


I gotta keep tryin'


© Tagen av mig - ta inte.

Host Host, det är det enda som kommer ut min mun, och jag mår verkligen inte bra, och idag ska jag hänga med johanna till olofsbo vi får se om jag orkar, jag få ta host medecin och så mår jag tusen gånger bättre. har precis läst johannas blogg så jag antar att jag måste hjälpa henne med hennes layout.Jag har ett stort behov av att hoppa på en studsmatta men vi äger ingen, igår kom Fanny med en förelsedags present till mej.

Nej, ush nu ska jag ta mej ut ur sängen och duscha.

Try N' Catch me now, (its too late to catch me now.)
_____________________________________________________

Happy Birthday too me!


Jag plågar riktigt mej själv, saknar California, Usa sååå mycket,
take me back!

Idag fyller lilla jag år, överlycklig, min dag består av inte sådär jätte mycket, först ska vi åka hem klockan 12, sen klockan 6 så har jag kalas. vi får se hur denna dagen blir, ska iallafal gå up och äta något min mage skriker för mat.

It's A Bea-uti-ful day!






Vädret är toppen, och det har gjort dagen ännu bättre!
Dagen med johanna i stockholm, ja underbar har haft mycket kul. kom vilse lite då och då men vi klarade oss. Besökte många affärer, men köpte bara två saker och det var i samma affär, "Bik Bok" hittade inte något annat som skrek "kom och ta mej" och jag är faktist nöjd, och har mycket pengar över. Icing on top!  Vi var så hungriga så vi tog eller jag tog en french hot dog, och johanna tog en vanlig så klart. riktigt gott var det. sen lite senare gick vi till B&J ståndet, underbart må jag säga. och tog glass, jag tog en kula och johanna två. jag orkade inte ens äta upp min glass, så Johanna tog den, sen hade hon lite trubbel med sitt bank kort, så det gick åt skogen. men hon fick sina byxor i slutet, tack vare lilla mej!
 Jag köpte då ett par underbart söta, Glass (ja ni hörde rätt) Örhängen, och en jätte fin aprikos färgad blomma som jag kan ha i håret eller kläderna, och detta tillsammans kostade bara 80kr.

Hade med mej min kamera, men dum som jag är glömmde jag att jag hade med mej den, så inte många kort, men på vägen hem tog jag lite natur kort, som kommer upp senare.

Ikväll blir det mat, och mys hemma i lägenheten.

Baby i was naive, got lost in your eyes.




Tåget gick super.
Nu ska jag och Johanna downtown (som jag fortfarande säger.)

Ha en bra dag:)

Now its too late for you and your White Horse


Underbar bild må jag säga.
Väntar på att lilla Johanna ska komma hem, hon ska sova här går upp tidigt imorgon, tåget går tio över 5. har saknat henne så! en hel vecka har hon varit borta. uhh, aldrig igen johanna aldrig igen!
Nu ska jag ta en snabb dusch känner mej inte så fräsh, sen blir det packning & säng för mej.

To come around.
.............................................................................


Nature.

Tagna av mej, Ta Ej.
(Oredigerade)





Ska ut med min syster nu.
__________________________________

Im dancing with tears in my eyes


Whoo, har entligen städat klart mitt rum, det var verkligen jobbigt, har tagit ut mitt gammla skrivbord och har ett nyt nu, mycket bättre.
Ska äta nu, min mage är jätte hungrig, efter maten ska jag gå ut och fota lite.
får se hur det blir, vädret är inte på topp det är soligt och så men inte jätte varmt, men det är skönt.

Have great day.
______________________________

Vinnaren är...

Deniesé, Liketolive



Grattis Deniesé, du kommer nu vara länkad i en vecka på min blogg!

Och alla andra som deltog, bra jobbat,

Hello or should i say Nite Nite?

Lack of updates, har bara varigt så upptagen. nu ska lilla jag gå och lägga mej mina ögon stängs snart.
Imorgon kommer det vara en riktigt sorlig dag, Mark åker hem, men johanna kommer hem från La spania.
och det gör dagen bättre.

Much Love, Tilderz

Ps. imorgon vet ni vem som vinner "Veckans Blogg" tävlingen.

Lucky.

God Morgon, hade inte tid att blogga igår vädret var så fint så jag var ute nästan hela dagen.
Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, och nu ska jag räkna alla röster för att se vem som blir veckans blogg.
Så, nästa inlägg är veckans blogg vinnare!

Tilderz.

Better.


Morning!
efter en natt av jätte dålig sömn orkar jag verkligen inte gå upp.
men jag är inte sjuk längre, mår bara riktigt illa.
Får se vad som händer idag, hoppas ni har haft en bra sömn.

Bloggar Senare.


Sick...

Mitt huvud bankar, jag är så nära på att ramla av min säng, mina ögon stänger sej snart, och sist med inte mins min kropp gör ont & jag är kook het!
Ugh, är sjuk som nu kanske förstår, så tråkigt och jobbigt.
Får se om jag mår bättre imon, tror inte det men vi får hoppas, annars blir det en dag i sängen för mig.
Ska lägga mej snart, ska fixa lite på min dator först.
TildaD.


The sun is shining just the way we like it.


Igår var min dag fullpackad så jag hann inte blogga mer.
Spelade fotboll ute i solen, och lite king, riktigt kul!
& läxa inte kul alls.

Idag har solen varit ute och vädret är strålande, slutade skolan 12:15 så jag hängde med pappa till framor & farfar,
så gick vi ut och då somnade jag, solen är bara underbar.
Sen har jag legat ute i solen med musik i öronen, och man kände hur det riktigt bränndes, blev lite brunare.
nu ska jag ta mej och kolla på en film (wild child), mitt huvud gör jätte ont, ugh hoppas det går över.

Bloggar lite senare, Mileys Biggest fan! :)

School.

Sitter i datasalen och jobbar min lilla rumpa av. haha inte riktigt.
Ska snart äta. påsk lunch är på menyn, sen är det matte & idrott, vollyboll, haha allt man kommer höra är:
Matilda vad dålig du är!
Aja det är sånt man får leva med, nu måste jag iallafal jobba, Bloggar senare idag!

Tilderz.

U drive me crazy!

And we know it's never simple, never easy
Never a clean break, no one here to save me
You're the only thing I know like the back of my hand
And I can't breathe without you, but I have to.

___________________________________________________
Idag har solen varit ute, och värmen har hälsat på oss.

Skolan idag var helt okey, slutet var bäst som ni alla vet är det ju första april, det menas SKOJ DAG! och vi stälde om klockan så den gick 10 minuter för tidigt. det menas att vi trodde vi skulle sluta tidigare. men våran ''vikarie'' hade en klocka på sin arm. Aja bra försök. vi fick iallfal gå 5 minuter tidigare, efter skolan spenderade jag lite tid med två kompisar när en väntade på sin pojkvänn. riktigt mysigt var det. Sen gick jag hem på 15 minuter. riktigt snabbt. kom hem gjorde en smoothie sen gick jag och nora ut och spelade lite fotboll, och gjorde lite sånadär saker man kallar Crazy på vägen hem pratade jag lite med Ebba, det var riktigt mysigt det med. sen har jag suttit och kollat på film, men jag kollar på datorn och nu har en sån sak kommit up. Du måste vänta 54 minuter för att kolla igen. Ugh hatar sånt.

Aja, jag har bestämt mej jag ska göra en design och sen lotta ut en vinnare.
Håll ögonen öppna för det!


Peace And Love, Matilda

Miley Madness.

Love It.




RSS 2.0