Bloggar imorgon...

Kommer hem imorgon, då bloggar jag just nu har jag inte så mycket tid. Tjohej! :)

Halmstad...

Johanna, är här med mig nu ( yippie! ) vi sitter ute på någon glass café i Halmstad, har köpt ett armband men inget mer, nu ska vi snart dra oss tillbaks till falkenberg. Det har inte hänt precis mycket så jag har inget att skriva men jag tänkte blogga så nu vet att jag lever, hahal. Jag ska försöka blogga någon annan dag med, en så länge ha det bra! :)

Matilda Bloggar!


Woho, Nu sitter jag på Grand hotel och är uppklopplad på internet, gud vad jag har saknat min blogg. Buhu, men nu funkar det iallafal. Jag tror inte jag kan vara uppkopplad för länge men tillräckligt länge så jag kan skriva lite. Dagarna i Falkenberg har spenderats av att läsa en hel del, gå ut och gå med hunden och ja lite sådannt. Jag har haft det riktigt skönt men jag saknar min Johanna & min blogg (och såklart Amanda&Usa och så mycket mer!), som tur är kommer Johanna imorgon! Som ni ser har jag noll bilder men ni får nöja er, Nu måste jag gå min mage kurrar & vi ska snart äta lax från den där underbara lax affären. Så Hejdå! Jag ska försöka komma in på internet någon annan det, men svara på kommentarer får jag svara på, på lördag! Ha det bra alla underbara, sluta inte kommentera & kolla på bloggen! <3 Jag uppskattar alla er!

Johanna Gästbloggar fortfarande.

 
Sportfåne!                                                                         Matilda och Hennes Mamma

Japp, Så såg jag ut på Elfsborgs Matchen idag
. Och Matilda MMS:ade en bild till mej idag, på hon och hennes mamma som jag saknar så. Men jag får ju träffa dom på tisdag, då åker jag ner till dom i falkenberg.

Matchen var bra, jag var jätte rastlös och var jätte nära på att börja hem, Men andra halvlek blev bättre då alla målen gjordes för elfsborg. Min kväll kommer spenderas som alla förra kvällar här hemma. Musik, Harry Potter och Datorn.

Hoppas ni har haft en trevlig dag! Hej då!


Söndag.


Två UNDERBARA tjejer, Som är UNDERBART fina

Godmorgon, Nu har jag tittat på Harry Potter och Hemligheternas Kammare. Jag tittade inte på den igår, de blev för sent. Men Jag kunde inte sova så jag och Matilda Sms:ade i typ en halvtimma eller något. Sen tror jag att jag bara decka.

Iallafall, Idag ska jag träna lite fotboll på baksidan med pappa, sen ikväll klockan sex tror jag, Är de elfsborgs match. Jag Tror jag ska gå på den.

Om ni undrar vad Matilda skrev på sms:n, Så sa hon att hon hade varit ute en lång promenad med Hennes Mamma och Pappa, Dom passar hennes mormor och morfars hund så dom hade varit ute länge med den. Sen Hade Hennes pappa och hon badat i havet och hon tyckte det var jätte skönt och inte alls kallt, Hejdå!

Harry Potter.


Hemskt ledsen för den suddiga bilden

OKej, Här ligger jag hela kvällen! På Tv:n tittar jag på Harry Potter och De vises sten. Den är ju faktiskt riktigt bra!
Och Ron.....Vilken liten gullunge! Harry är ju super söt han med! Haha, Speciellt när dom är så små som dom är i första filmen. Ikväll får jag väl somna till en film... Harry Potter och Hemligheternas Kammare?

Hihi, Ja de får de bli! På tisdag åker jag ner till Matilda i Falkenberg och vet inte hur länge jag är där, Till fredag kanske? Eller lördag. Ha en Bra kväll!

TJI TJO!

OKej, Tja! Nu är de Johanna som gästbloggar! Uhm.. Jag kommer godkänna Matildas kommentarer men Matilda kommer svara på dom nästa vecka. Jag svarar ifall någon slänker in en liten kommentar till mej, förstås! :)

Okej, Jag har inte riktigt pratat med Matilda men Jag har hört att hon lider av värmen. Det är sol och varmt där borta.

 Jaop. Jag bloggar väl senare igen. Jag ville bara säga att jag inte kommer svara på kommentarerna. Men ni får gärna kommentera nu med! Då blir jag glad!

Falkenberg 1 Vecka!

Allt är packat, har med mig 6 böcker, några filmer, musik och tidningar! Jag är helt redo, nu är det bara en bilresa sen är vi framme. Somsagt har jag dock inget internet där, så Johanna kommer att gästblogga & jag kanske kan blogga någon gång när vi är där. Annars blir detta adjö!


My my.


Foe Faskien för kortet må jag säga. Undvik mig snälla & lägg märke till hur vi båda har flipp-flopp märken på fötterna,sommar!

Jag börjar undra hur jag ska klara mig utan Johanna i två hela veckor? så barnsligt men endå, jag kommer vara en så kallad ''ensam varg'' ush. Hoppas hon kommer till Falkenberg nästa vecka, annars vet jag inte vad jag ska ta mig åt. Jag har med mig över fem böcker, filmer & tidningar och såklart musik, det räcker la? Nu ska jag iallafal sommna till en film, Bloggar lite snabbt imorgon bitti innan vi åker.

Mätt och deprimerad.

Woh, Proppat i mig otroligt stark men god Thai mat nu! Då är det dags att lata sig framför ännu mer avsnitt, jag är för deprimerad att göra något annat. Hoppas ni är på toppen humör! Vad rolig min blogg är på sistonde, yiho!


Yehow.

 


Skorna & Mobilen, la upp dom till dig Amanda ;)

Äntligen är jag hemma, och just nu ligger jag i en nybäddad säng och bara njuter. Imorgon åker jag somsagt igen vidare till Falkemberg, jag ska faktist försöka blogga någon gång men jag har inget internet det är det som är problemet. Jag kanske ska sätta Johanna vid datorn och be henne gäst blogga för mig? vem vet, vi får se. Nu längtar jag bara äfter Thai mat men tills dess ska jag ligga och kolla på massa avsnitt av teve program jag har missat. Men somsagt det är underbart att vara hemma!  ( & Det är något helt koko med min blogg designen och så, men jag vet inte hur jag ska fixa det...)


Hem ljuva hem!

Idag klockan fyra åker vi hem! Yiho, lite skönt blir det allt. Har även klämt in att pröva åka Wakeboard, jag kom inte upp men var riktigt nära, sträckte även ut min arm och axel så det var inte precis värt ett försök till. Nu ska jag baka choklad bollar till min farbror. huh, Syns runt klockan sex igen! :)

?

Nydushad och trött känner jag mig, har sprungit sedan läst för fullt.. ikväll ska vi äta med Farmor och Farfar &Co. Mer en det har jag bara legat och läst, kan inte lägga ner min bok så bra är den men nu är den dessvärre slut. Men nu ska jag allt ta och kolla på bloggar, och kommentarer. Tjohej!

Beyond...


Undra om ni har tröttnat på massa bilder av Amanda? Har tusen mer jag vill lägga upp! ;)

.... ska baka med Johanna nu, det känns dom det enda vi gör är att Baka, läsa, och hm sova? Så nu blir det chokladbollar i stora lass annat en det vet jag inte vad som händer idag, ska packa lite... Nu bör jag gå.


En kväll i Juni...

Har suttit i ett kokhett rum och lyssnat på allsång's låtar. Det var nämligen Allsång på Grötö idag. Jag kan bara säga att jag längtade att komma ut i regnet! Nu sitter jag ute och väntar på mat. Jag är riktigt rastlös så jag ska faktist gå in nu. Och ja! Jag ska visa skorna jag har fått/köpt på bild! Vänta och se bara!  sov sött!  Jag har försökt att ladda upp en bild i circa 10-20 minuter, internet är för segt så ni får ingen...

Regn, grått och trist.


Yiho, jag har äntligen fått mina skor, jag älskar dom. det är sånna från H&M som man kunde köpa i mars-april? Med knytning och kilklack, men dom fanns inte i butiken vart jag bor men nu har jag dom några månader senare, men tjohej endå! Vädret är iallafal skit idag igen, allt blir så trist jag har inget ork i kroppen men jag ska endå ut och springa idag, lite senare efter lunchen, om jag orkar.. jag svarar på kommentarer på fredag och lägger upp bilder på mina skor och på min mobil för min systers skull! Fredag därför vi åker hem då, spenderar en dag i huset sedan kör vi vidare till Falkenberg.

Snabbt men säkert.

Bloggar jätte snabbt, har inte tid med mer det är iskallt för vinden annars är solen högt i himmlen. Jag och Johanna ska börja baka scones snart, sedan ska vi nog mysa ner oss vid teven, jag svarar på alla kommentarer någon annan dag!


Öckerö


Gammal bild! Men jag tänkte att de blir roligare ifall de blir en bild iallafall!

Hejsan, Detta är Johanna som gästbloggar igen. Idag har vi varit på öckerö och skulle ha hämtat ett par skor matilda har beställt (från bloggshoppen!) men post-kontoret var stängt. det öppnar klockan 15, så David (Matildas farbror) Köpte fisk och bjöd mej på glass! Sen åkte vi och tankade också. Nu håller vi på med maten, det blir kycklingsallad. Jag har gjort pastan och Matilda skiver kyklingen i bitar och Adrian (matildas bror) skärde äppelbitar. Nu väntar dom på mej så nu får jag gå in igen! ;) Hoppas ni har haft en bra dag Hitils! Det har iallafall jag haft. 

Pancakes.

Sitter på trappstegen, enda stället jag får nätverk och fryser ihjäll mig medans jag känner lukten av pannkakor, hoppas att dom är klara snart min mage gurrar. För övrigt gjorde vi inte mer idag har bara suttit, suttit och suttit. Rastlösa är ett annat ord. Ja, vi får hoppas på en mer spännande dag imorgon, Nu ska jag bege mig in och kolla när pannkakorna är klara! Syns imorgon!

The Scientist - Cold play.



Foto: Jag Bilden,Amanda.

Det är varmare idag, men fortfarande grått. Jag och Johanna håller på att fixa min mobil, innan det har jag varit ute och sprungit sedan spelade vi fotboll, jag är grymm! haha. Nu vet jag inte vad vi ska göra, alla väntar på att kiosken ska öppna, är jag den enda som hatar att vänta? Nu ska jag försöka fixa min mobil åter igen. Super.

Those days.



Åh, jag bara önskar att vädret kunde vara så som på bilden, varmt & soligt men icke istället är det molnigt, regningt och kallt. Jag och Johanna ligger och läser för fullt, muffinsarna är bakade och vi är inte super nöjda, dom blev lite torra. Förlåt för dåligt uppdatering, internet är så segt så det blir svårt. Men det är somsagt semester! Nu ska jag återvända till boken. Hoppas ni alla har en bra sommar trotts det dåliga vädret!  

Regn & Moln.

Skit väder, det regnar och är helt molnigt. Och på topp av det igår tappade jag min mobil i havet, den är sten död nu. Men som tur är har jag en underbar  (hur många gånger har jag skrivit det i min blogg?) farbor som låter mig låna hans mobil, den är ooooootrolig! Så nu ska jag försöka lära känna mobilen, när man inte kan vara ute så får man vara inne somsagt. Buh. & detta var ett meningslöst & tråkigt inlägg med inga bilder.

UNDERDUNDERBART!

Har hunnit med mycket idag och klockan är bara 14:25, sprungit, badat, paddlat kayak, bakat och sommnat i solen, vädret är på topp och det är sjukt varmt ute, vi har planerat att ta ett kvällsdopp idag för imorgon blir vädret dåligt igen.
sen ska jag och Johanna ta med oss musiken ner till båten som vi gjorde igår, ja det är en underbar dag. Men dagen hade varit ännu bättre om jag hade fått mina rackans skor! puh!

Underbart.




Suttit i segel båten med Johanna,
musik spelades och vi satt och små pratade och läste. Påvägen hem var himlen (Jag & Johanna diskuterar om det stavas med ett m eller två?) super fin och på bilden är det en liten rosa sak i hörnet kanske ett spöke? Hah, nu sitter vi iallafal på trapporna utanför huset för att få internet. Hopplöst. Imorgon är en ny dag vi får se vad som händer, en sålänge hej då! Och glöm inte kommentera!

Kärringön.


Lack av uppdatering, vi har nämligen varit på Kärringön och hälsat på Fanny, vi badade och gick runt i hamnen. Idag är det torsdag och slappdag, vi är båda dö-trötta och jag har inget ork i kroppen, så vi ska stå och baka. Och Anette, Vi har det super underbart, och nej det är inte Johanna, hon har faktist inte badat så mycket, men vi ska tvinga henne! ;)  Nu ska vi bege oss till våra sängar och kolla på One tree hill, bloggar senare!

Hönöklova.







Idag tog jag med mig kameran till hönöklova, så lite kort blev det! Sedan lite kort från när vi badade! Nu ska jag och Johanna ut och njuta av denna underbara kväll! Tjohej!

Baby i promise that i'll do all i can, if you just hold my hand.


sprungit sedan badat i havet det kallar jag en bra start på dagen, Senare idag ska vi till Hönöklova. Jag har iallafal köpt ett par skor, woho! Längtar tills dom ligger i brevlådan då får ni se!


URSÄKTA!

Förlåt för min otroligt dåliga bloggning, men somsagt är jag i Grötö och jag vill inte sitta framför datan 24/7 så ni får nöja er med bloggning då och då. Jag hoppas ni har det bra. Själv har jag det super, vi har åkt båt & firat min farfar så vi åkte till ställen osv. Men nu ska jag gå och kolla på lite teve, senare ska jag bada och så ska vi fortsätta fira min farfar, vi ska äta skaldjur och ha en liten mini fest! Och för att vara ärlig så har jag inte tagit några kort, jag är lite sådär upptagen. men ni får nöja er med lite gammla kort tills dess jag får nya!


Bild Redigering.



Isabelle, tack så jätte mycket & jag redigerar oftast mina bilder i photoscape annars i Paint shop pro.
Hoppas det hjälpte! :) lycka till!


Mysigt.


Internet krånglade innan så jag kunde inte blogga, men nu fixade jag det! haha. Jag & Johanna är somsagt i Grötö, vi har det super mysigt vi har varit ute och sprungit badat och ja, vädret var inte topp men nu är det lite bättre! Vi får hoppas att det blir fint imorgon. Nu ska jag väcka Johanna & vi ska kolla på film eller något liknande! Godnatt! & Vad har hänt med era kommentarer?

GRÖTÖ!


Allt är nerpackat, min ipod är ny synkroniserad, och jag är helt totalt redo! Nu åker jag och Johanna till grötö, vi har internet där så jag kommer blogga så ofta jag kan! Sagt som gjort nu måste jag kila, har lite kvar att fixa! Syns senare!


blala


Fotograf: Jag Bild: Amanda

Hurra! Pappa har fixat min dator så nu har jag alla kort från innan, då menar jag alla! så nu har jag inte noll bilder med tusen så jag tänkte slänga upp en bild på min vackra syster. Nu ska jag kolla på lite av en film så jag blir trött sedan sommna. Jag är konstigt nog inte så trött, åh jag vill vara trött!

Purity ring


somsagt var jag och Johanna på stan hämtade upp min Purity ring, och jag videon förklarar allt! :)

(Våra röster låter en aning konstiga!)

Tjäna pengar på din blogg 100% GRATIS!

(Tryck på bilden för att komma till sidan!)
Ja det är sant, med hjälp av woopa kan du tjäna pengar på din blogg. Om du blir medlem via denna länken får du 20 kr direkt! och för varje person du värvar får du 8kr! Jag suger på att förklara med registera dig och få reda på mer! 

Fever Fever...

Fredag, idag ska det packas, åka till stan för att hämta en sak & vara med Johanna. Nu ska jag iallafal gå och göra frukost till latmasken! 

Torsdagskväll & Melody Club!








Lite av en bildbomb, men oohhh vad kul vi har haft det! Det var inte länge vi stog still jagm och Becka hoppa upp och ner hela tiden, skrek och sjöng så halsen gjorde ont, lite senare hängde Johanna på! Min röst var som en kråka efter, haha vad vi skrek&sjöng?! Det var otroligt roligt men jag tror vet att det var en massa människor som trodde vi var helt galna! ;) & just det, vi fick deras autografer! Det var verkligen en av dom bästa kvällarna på sommaren!

( Några bilder är suddiga, jag hade med mig ''familjekameran'')

Melody Club! Melody Club! Melody Club!



Jeans Pacsun, T-shirt H&M, Sjal Gina Tricot, Skinjacka Zara.

Tänkte bara slänga in en outfit, och den nya underbara tröjan köpte jag idag, och ett par tights som jag och min mamma delar på, toppen!  Jag & Johanna är iallafal så desperata, det är Torsdagskväll (Rubriken?) , och vi ska dit! Vi har absolut inget bättre för oss. Aja, nu ska jag börja dra mig neråt till Johanna. Ha en bra kväll!


Fortfarande lika trött.

Har dragit mig ur sängen och nu ska jag ner till Johanna och tvätta bil, hoppas det inte tar för lång tid och att den glänser när vi är klara! :) Ha en bra dag! v

Ps. Mamma om du läser detta glöm inte det med ringen!

Typ samma bild som dom andra.


Jag är döds trött! Johanna behöver logga in på MSN (INLOGGAD!), vi ska ju tvätta en till bil idag. Helst skulle jag vilja ligga i min säng hela dagen. Lite onödig men kortfattad information, nu ska jag iallafal kolla på ''The secret life of the american teenager''


AmandaCali!


Jag & Amanda, (Jag är inte adopterad;) )
Amanda, min syster. gud vad jag saknar dig. Ord kan inte beskriva, jag spenderar varje dag i ditt rum för det får mig närmare dig. Hur patetiskt är inte detta? Jag är överlycklig att du har så bra där borta men jag är så avundsjuk jag vill också flytta tillbaks! Jag vill iallafal att du ska veta att jag älskar dig med hela mitt hjärta och du är i mina tankar varje dag!

Nu mina läsare, ta lite av eran tid och följ Amandas liv i USA här!


She hates the sun.



Batiksjal 49 kr, från Gina tricot, såg en sådan hos Sanna, så jag var tvungen att ha en sån fast jag köpte den i en ljusare färg, lyckat må jag säga, fick även hem en bikiniöverdel för 79 kr.  Eftermiddag har spenderats en hel del med en bil och Johanna, har tvättat våran bil och imon blir det deras. Puh! Ikväll blir det myskväll med Johanna vi ska titta på film osv.

& Har någon av er en inbjudan till Lookbook?

stressad?

Fortfarande lite att fixa, men jag ska åka till stan och äta nu! Hadet!

.

JAG HÅLLER PÅ MED MIN.....BLOGGDESIGN!!

You can't say what you want to.


Går runt i jeans,skjorta och en halsduk. Jag antar att jag är frusen idag och halsduken dels för det är mysigt att ha något runt halsen, nu ska jas cykla ner till Johanna och sedan åker vi och köpåer en ipod till henne! yay, hon är så lycklig domma dagarna! ;)

To-Do.

Det är verkligen toppen att städa, två rum ett badrum och då menar jag storstäda! Nej det suger verkligen, men jag måste göra det. NU. För första gången på riktigt länge har jag saker som måste göras och sånnadär saker som inte är kul, men jag får hoppas med lite musik det går som en racerbil! Lycka till säger jag till mig själv!


And there's a storm that's raging through my frozen heart tonight.






Buh, jag är sååå hääär deprimerad. Vädret, Amanda, Usa, Skit! jag kommer gå in i ide, ett stort svart hål kommer bildas jag sugs in, Jag blir helt enkelt som Bella när Edward lämnar,  jag tror ni förstår. Om endå, Om endå jag hade kunnat klura ut mitt liv. så poetiskt.

It's like infinity.

Har hunnit med så mycket nu på morgonen, strax ska jag och Johanna dra oss in till stan och kika. Jag kommer gå runt i en grå stor tjocktröja johannas gina jeans ett svart linne, och mina vans. runt armen har jag mitt rosa hippiband och på fingret en kron-ring & mitt hår är i en sne fläta sånt händer alldrig!. jag är inte fotogenisk idag så det blev ingen bild. Stå ut.

Film dag,

Vädret blev inte bättre så det blev inne kväll med familjen plus Ove och Johanna vi kollade på någon film som jag tror heter Taken, den var iallafal ruskigt bra. Innan kollade jag på Fired Up & nu ska jag kolla på en Bring it on film, jag gillar cheer filmer!


Missing you.



Fotograf: Jag, fotat med min kamera.

Åh, det är sånna här dagar jag älskar det regnar och åskar, det är rikigt mysigt! Kalaset på grötö var riktigt lyckat, det slutade med att jag blev fotografen så jag  hade Petters kamera (Nikon D70s)  i högsta hugg och gud vad jag älskar den! sedan lite senare fick jag fota med Davids kamera en Nikon D90, wow jag blev verkligen super glad och alla blev super bra på korten! Vi hade iallafal rikigt bra det var roligt och så, men jag fick ränder av mina tröjor blää sånt är inte kul! nu ska jag mysa nerbäddad framför en film, åh det är sånna här dagar man kan vara inne och bara ta det lugnt!

....


Tagen med webcam! ;)

Nu ska jag iväg till Grötö, jag hoppas ni får en jätte bra dag framför er och vi hörs imorgon!

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


Foto: Mig.

Åh, ett dopp i sjön, lite thai mat och en glad Matilda, nu sitter jag och njuter av Håkan Hellström, åh underbart! imorgon beger jag mig till grötö över dagen och vi ska sova över, det är nemligen pappas bror som fyller år.

Olofsbo 1.







Från den underbara värmen och solen till regn, buh va tråkigt. Jag är nu hemma från olofsbo, jag åkte hem tidigare en Johanna & co. eftersom jag ska hänga med till grötö imorgon, kalas är det då. Men vi har haft ett par underbara dagar i solen, vi åkte även till varberg och träffa några kompisar, annars har vi bara tagit det lugnt och haft det super bra! Det känns lite tråkigt att vara hemma men endå skönt, och jag var nära att glömma! jag har badat i havet! och oj vad skönt det var! Nu ska jag läsa tidningar och kolla på nya avsnitt av mina teve program!

Jag har tagit lite kort, vi får se kanske lägger upp mer senare! :)

RSS 2.0