TildaD.bubbleroom.se

Jag har bytt, kände för lite förändringar så nu blir det bubbleroom jag bloggar på, men jag kommer ha kvar denna bloggen om det blir så att jag vill byta tillbaks! Så numera följer ni min blogg på bubbleroom jag har ingen header osv då men det kommer med tiden! Syns där!  Länk, HÄR!


OHLORD.

Nu när det är snart höst, en ny start, ny skola, nya vänner osv. Så ska det även bli en ny..... Ja ni får se. Förändringar kommer ni att se imorgon för nu ska jag sova. Imorgon ska jag, Johanna och kanske Nora ta vara av sista dagen av frihet och sommaren! Men somsagt imorgon då smäller det på ett sätt har funderat på detta ett litet tag nu, och ja jag tänker göra det! sov sött!  & Johanna köper väskan jag köpte i göteborg och jag blir en ur snygg t-shirt RIKARE! YES!

Jag är med!



Klickade runt på lite sidor och såg att man kunde vinna en fotobok av fuji! Tänk vad kul, Alla minnen i en bok med sidor som är halvt glansiga och hög kvalite färg. Vart som helst kan du ta med dig den och visa dina nära och kära. Jag menar, vem vill inte ha en fotobok med sina egna bilder, sina favoriter? En jätte bra idé var det allt, vill du vara med klicka här då!

12:30 tuesday







Various.

För en lång lång tid.




Göteborg var riktigt lyckat, eller vi hittade nästan inget vil gillade men vi hade jätte kul. Min mage gör fortfarande ont efter allt vi har skrattat specielt i bilen. Men till min glädje hittade jag en jätte fin tröja från gina med markerade axlar & en vanlig väska från H&M som jag tror jag kanske ska lämna tillbaks. Nu ska jag krypa ner och kolla på en serie!

confused and displaced.






Nu ska jag börja med maten, sen snabba mig på att städa mitt rum, sen... sen så drar jag till Göteborg med Johanna!

Svaren..

Lite dåligt med frågor tycker jag, men här är svaren! Har ni något mer att fråga gör det!
Var får du din inssperation i från ?  Jag svarar som alltid, jag får inpspiration från tidningar,tv,människor på stan helt enkelt från allt och alla.
Vad är ditt bästa skönhets tips ? Oj, mitt bästa är nog att ta hand om sig själv (inte trycka ner sig själv) och vara naturlig då blir man naturellt fin & det viktigaste, våga vara dig själv!.
Var bor du ?
Jag bor i en liten stan 40 minuter iväg från Göteborg.
Var någonstans köpte du din hat ? (på bilden) Fick den av min bror,som fick den av en kompis, som köpte den i Taiwan.
Väskan är fruktansvärt snygg, var kommer den ifrån ? :):) Tack så mycket, och den är i från Secondhan affär i Stockholm.
Jag undrar varför du är så himla söt! åh, tack desamma!
Och... vad förväntar du dig Hösten 2009 ? åh, jag vet inte. Jag hoppas iallafal på en bra höst en som man kommer komma ihåg!
kommer den bli lika bra som sommaren? :D Ja det tror jag, sommaren har varit bra och dålig så jag hoppas hösten blir bra hela vägen till vintern!
Favorit film/bok? Film, det vet jag faktist inte. Bok, Twilight serien och An it girl serien. Mina favoriter! :)
Sminkar du dig? Nej, jag sminkar mig alldrig tror heller inte jag kommer börja än på länge.
Är du smart? XD Ja det är jag nog, ja hoppade ju upp en klass, det måste betyda något? ;)
och jag älskar dig och din blogg! Aw, Tack så mycket! :)
vart köper du oftast dina kläder? :P  det blir la H&M, bra och billigt. Sen ibland gina men jag försöker undvika gina så mycket jag kan. Men det är dom enda affärerna jag kan för vi har inga andra i denna lilla stan.
varför började du blogga? Jag började blogga för jag tyckte det verkade kul och jag ville få kritik om mina kort, outfits osv.
vilken är din favvo kläd-affär? (: Wah, den var svår men jag gillar secondhand affärer välidigt mycket, sen mina favoriter är sånna i USA. men i sverige kanske Monki,H&M. osv.
Din kompis Johanna,
Är hon som din syster?
Ja hon är som min andra syster, Jag har ju Amanda. haha ;)
 Är hon nära din familj? Ja, Johanna är jätte nära min familj, hon kan vara sig själv och inte behöva skämmas för vem hon är.
Är hon Underbar? hon är mer än underbar!
Kan du beskriva henne lite? Johanna är en väldigt blyg men uttåtriktad tjej som älskar att bara ta det lungt. det är en riktigt utamaning att få ut henne och plocka svamp, cykla osv. Johanna är en sån person man bara kan ta och sätta sig ner med och ha det kul och inte göra någonting. hon är också en väldigt trustworthy person jag kan säg allt till henne. Det var lite om dig Johanna, vad svaret bra till din fråga? :)
Du har bott i Usa va? Kan du visa lite kort? :D Johanna, har inte du redan sett alla kort från USA? Men till alla er andra läsare, ja jag kan lägga up lite kort i något inlägg någon dag! :)
Hur mycket tid lägger du ner på bloggen per da? Jag vet inte jag försöker blogga så mycket jag hinner och kan men jag försöker få ut så mycket av dom sista dagarna av sommarlovet jag kan.
Vilka är dina favoritaffärer?  somsagt mina favorit affärer finns i USA. men samma fråga lite längre upp! :)
Hur lång är du? Jag vet faktist inte svart på den frågan!
Vad har du för kamera? Jag har en Panasonic Lumix DMC-FZ18.
Hur länge har du fotograferat (seriöst) ? Sen början av 2009, tror jag.
Favoritlåt ? oj, jag har väldigt många men just nu kanske det är my sunshine.
1. Hur gammal är du? Jag är tolv, men människor tar mig för att vara mycket äldre.
2. Vad heter du i efternamn? det är privat. :)

kom igen!

Jag svarar på dom få kommentarerna jag har fått i frågestunden när jag har fått några mer frågor så kom igen fråga här!

Kantarell,film, regn...



Kantarell plockningen gick jätte bra och jag och pappa hade en jätte bra tid tillsammans. nu är det mat sedan ska vi Johanna, jag, mamma och två av hennes kompisar (anette, johannas mamma) kolla på film.

Everybody knows



Skulle tvättat en bil idag, men nej det gick inte. Skit. Istället ska jag ut i skogen och plocka svamp. När vet jag inte, vart det vet jag inte heller. Men innan dess ska jag försöka fixa iordning bokhyllan ute i det ''stora'' rummet.

goodies


Sprungit runt och letat efter byxor med en skinn,läder,latex osv. detalj och sista minuten hittade jag domma godingarna från Monki, plus ett hårband men en rosett, jag blev lycklig. Men på bilden ser man inte sådär jätte mycket men dom är exact vad jag har letat efter. Kollade på Jeansen med skinn på bikbok men dom sa att man inte kunde tvätta dom, så mycket för det! På måndag åker jag och Johanna in till götet, och då kanske jag hittar något annat? Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på film!

Say goodbye


Johannas jeans Skjorta Abercrombie&Fitch smycken Indiska, hemma gjort, USA skor Juicy couture.

Nu åker vi till Göteborg, kommer hem ikväll!

Scrapbook = memories.







rotade runt i mina lådor och hitta denna underbara boken, bestämmde mig för att ta boken och börja klippa och klistra. Timmarna har sprungit förbi medans jag har suttit hela kvällen med denna boken, massa kort, hög musik och mig själv. Resultatet blev riktigt bra &jag har insett hur många minnen jag har genom att kolla på 100 kort, Jag fick med hyffsat många kort! Nu måste jag städa upp, sedan ska jag göra klart en header. Imorgon beger jag mig till Göteborg, bara så ni vet.  & glöm inte frågestunden kära ni!

FRÅGESTUND!



Jag tänkte köra igång med en frågestund på bloggen! Har haft det innan men nu hoppas jag på ännu mer frågor!
Fråga mig vad somhelst, från himmel till jord! svarar på alla när jag har tid och det är hyffsat många frågor!

Medans frågor kommer in, ska jag njuta med en,två, tre tidingar!

NEEEEJ!!!

SKIT, alla mina kommentarer jag inte hade gokännt försvann! :( Nu är dom helt totalt borta. Så mycket för det! Nu är jag förbannad!


Me & Mommie!


Jag och min absolut vackra mamma.

Solen är framme
, så mina prayers blev svarade. yiho! Jag & Johanna har lite smått planeringar för idag, och om vi får tag på Nora hänger la hon med i våra planer. Ha en bra fredag allesammans ta vara av solen! :)

Svar.



Hej, Jag har också ett med jesus & sånt på så ja små gubbar osv. & Ja jag är helt toltalt svensk, tyvärr.

Till andra saker,
Jag och Johanna har suttit klistarde framför teven och kollat på OC säsong fyra hela dagen, vädret har varit dåligt somvanligt. förhoppningsvis blir det fint imorgon, right?

thunder clouds.


Bra start på dagen, sitter med Johanna i köket och spelar hög musik! vi var ute och gick och nu har vi precis ätit. vi vet inte vad som händer idag, något blir det iallafal!

Colorful and childish, why not?



Konstigt nog är jag inte ett dugg trött, men jag ska lägga mig jätte snart endå. Kvällen har jag spenderat med Ebba & Johanna vi kollade på en fotbolls match sen ''relaxade'' vi bara, mysigt var det iallafal! nu ska bege mig till badrummet och borsta mina tänder! imorgon kanske jag slänger in lite kort! Tjohej!

A.L


Ännu en dag med dålig uppdatering, men ni har inte förbättrat er med kommentarer! Jag har iallafal hunnit med väldigt lite. Johanna klippte sig & färgade håret och mer en det har vi inte gjort något. Regnet ösar inte ner längre som tur är men vi ska nog göra något mer en att bara sitta... Har inte hunnnit med datan så mycket på sistonde, så alla kommentarer svarar jag nog på ikväll, om jag hinner!

Johanna & Nora, GLÄDJE!


- lite lagom gammla bilder.

sitter hos Nora, vi cyklade ner alla tre till stan innan och fikade. Hade supermysigt med mycket skratt och glädje. Nu sitter jag och fixar msn till Nora, sedan jag försöka få dom att röra sig lite och göra något kul! Ha en bra kväll! & Vad har hänt med alla kommentarer?

Harry Potter and the half blood prince




Wow, Harry Potter filmen igår var jätte bra dock annorlunda. Men gud, vi satt och skratta, skrek, och dreglade. Jag och Johanna kan inte förstå hur alla kan ha blivit så snygga. Hm, mysterie! När vi kom ut ur bion regnade, åskade,blixtade det, ush. Nu Kommer Johanna snart upp vi ska dricka smoothie och kolla på Rachel Zoe. Bloggar Senare!

Harry Potter

Jätte dålig uppdatering, men jag försöker njuta av sommarlovet, med det vill jag inte sitta framför datan så mycket. Men dagen har spenderats på stan med Johanna och Nora, vi satt och fika och hade det jätte mysigt! Nu ska vi på bio, Harry Potter så ni får ha en bra kväll och jag ska uppdatera mer! Men vi kan göra såhär. kommenterar ni bättre så uppdaterar jag bättre, låter det bra? :)

not so serious



 
Dålig uppadatering för att jag har varit upptagen, goda nyheter för er alla! Jag blev accepterad för lookbook, yiho!

Bad upadate, i got my reasons. Anyways, i got accepted to lookbook link will come up later on!

the usual...




NU, Min kusins kalas!

Now, B-day party for my cousin.

Minnen

2 myggbett, ett nytt minne och en härlig dag. Åkte iväg till Grötö över dagen för att träffa släktingar från USA. det var ritktigt kul att få prata amerikanska och träffa dom igen! Det är nu man förstår hur mycket man saknar USA, nu är jag iallafal riktigt trött så jag ska sova. Imorgon ska jag på kalas mer en det vet jag inte. Förlåt för uppdateringen!

Svar på fråga



Hej, Tack för den fina kommentaren (den andra du skicka) och jag har en MSN jag kan ge ut och den är. [email protected] .
Skriv gärna till mig osv. Och nej jag har bara en "privat" facebook. Men hojta gärna till!

Grattis!



Grattis till denna underbart fina tjejen Elin, Hoppas du har haft en super fin dag du hade ju vädret med dig! <3 Besök Elins blogg här!

Those... things



Klar! mitt rum är klart och nej, det har inte tagit med hela dagen med halva. har även målat & sprungit i värmen. Jobbigt. Nu ska vi snart äta jag är vrål hungrig. Njut av denna underbara kväll kära ni!

& jag fick frågor vart jag har köpt armbandet, jag har gjort det själv med min pappa.  Vi köpte sakerna i Stockholm. Jag har tänkt att sälja sånna armband med olika belock här på bloggen sedan skänka en viss summa pengar till välgörenhet och sånna som behöver det, Hade ni köpt ett armband om jag säljer dom på bloggen?

Finished my room, now: FOOD!. thinking about selling bracelets like the one i had on with the skull, anyone intersted?

Långa dagar

Solen är i högsta hugg men endå ska jag stå i mitt rum med en dammsugare, dammtrasa, musik och en jäkla massa kläder. Jag är fortfarande inte klar men när jag är då fasiken! förhoppningsvis är solen ute när jag är klar så jag kan sitta och njuta med den nya Vecko revyn & min bok. Ska försöka skynda mig med mitt rum så länge hejdå! :)


You will be the death of me.


Mitt nya armband från stockholm.

gjorde en hel del igår kväll, jag packade upp och har börjat städa min garderob och med det måste jag städa den ännu mer idag. Senare ska jag måla, städa rummet, och springa. Vi får se hur lång tid allt tar mig. Men nu måste jag iallafal fortsätta med min stökiga garderob. Ciao!  

Och alla ni kära läsare lägg gärna till mig på bloglovin så ni inte tappar bort mig! :)
Follow .

?

Först på listan packa upp mina saker!


svar & text.

Svar till Denice! Hej tack så mycket i första hand & jag läser alldrig Lisaplace, och jag vet knappt vem hon är. Och min stil är min egen och jag försöker inte vara någon annan än mig själv. Hoppas du förstår att jag är mig själv och ingen annan och nej, jag försöker inte se ut som Lisa med väskan, eftersom jag knappt vet vem det är.


Blueberry..




Nu lämnar jag Stockholm för den här gången o jag längtar redan tillbaka. Tack familjen Holm för trevligt sällskap och tack Henke o Lillan för underbar middag. det enda vi har hunnit idag är att dricka en väldigt god smoothie på Blueberry på Birger Jarlsgatan, kan rekommenderas & Äta lunch på ett mysigt ställe! Vi hörs när jag är tillbaka hemma! & Tack för alla underbara kommentarer, ni är sockertoppar! & korten är från idag och igår, ursäkta det sista, jag ser helt udda ut!


Vintage...



Har varit på jakt efter den perfekta väskan. Efter en lång dag på stan, på väg hem gick vi in på en second hand butik på Östermalm och där fanns DEN! Ursäkta kortet det blev lite blondinbella stil, men ni ser den&''dagens outfit''. Nu ska vi kila på middag hos kompisar på Södermalm. Johanna, jag längtar efter dig!

Stan, Igen!

En springrunda blev det imorse i värmen. Nu snart ska vi iallafal ner till stan jag ska försöka hitta en bok jag har letat efter för länge. Vi får se hur det går med det! Bilder på min outfit får la komma upp senare? Eftersom min blogg inehåller nästan inga kort nu! :) Ha en bra dag, mer bloggning när jag kommer hem!


Miley/Cyrus/Elle




Jag tycker Miley ser helt fantastisk ut, vad tycker ni?

Dagen har varit full av cyklande,sol och värme! Gick  cykla runt i min nya klänning och det var underbart! Fick även med mig en svart hög midje jeans kjol hem, perfekt. Imorgon ska vi gå runt i stan igen, men inget mer shoppande för mig inte! Nu ska jag läsa lite snabbt sedan sova. Imorgon blir det kanske lite tidigare uppdatering!  (kommentarerna tar jag imorgon!)

Sol!

Solen är uppe och jag har nyss proppat i min en jäkla massa frukost, idag ska vi ut på en cykel tur. Ja vi får se vad som händer men nu måste jag göra iordning mig!

Ciao Ciao

Linnea har suttit hogged framför datorn  nu på kvällen så det blir sen bloggning. Vi åt somsagt på Ciao Ciao Due en underbar italiensk resturang och några bord från oss satt den enda uglan nämligen Magnus Ugla. Haha, man kan la inte kalla det specielt coolt men endå? Imorgon ska vi alla till skärgården och ha det bra & om vi har tur är vädret lika bra som det har varit idag, men nu är jag dö trött så ni får ha det bra i regnet,solen,molnen?

The butterflies fly away

Hemma efter en lång dag på stan, spenderade lite av mina pengar på en jacka&linne/klänning. Det har varit super varmt och skönt. Äntligen dags att ha shorts på sig! Vi träffade även Linnea&Ludde och deras familj, så hälften av tiden gick jag runt med dom. Har varit en riktigt lyckad dag men den är inte slut ikväll ska vi ut och äta på en Italiensk resturang, mumms. Kort  på mina inköp kommer upp senare! Nu ska jag äta välling är såå hunrig.

Movin' my hips like yhea.



Shorts, monki tröja forever 21, skor monki, Smycken indiska, VR, VS pink, Och lite mer.

Äntligen framme, har suttit i en bil förevigt. Nu ska vi gå in till stan och mer en det vet jag inte! & här är det strolande solsken och jätte varmt! Underbart. Hejdå! <3

Stockholm!

Nu är jag klar, uppe och allt är packat, nästan. Jag kan dock inte skriva så mycket nu, men såklart blir det en uppdatering när jag är framme. Så hej då sålänge vi syns om några timmar! :)

Telefonen är ett under!


Första gången i mitt liv jag gråter glädje tårar, Har precis pratat med min syster och jag fick reda på att hon kommer hem i spetember och är här i några veckor, jag har trott att det var i oktober. Åh, gud ni vet inte hur glad jag är just nu! Tårarna bara rinner ner! Nu är jag inte i min depprimations håla!

17:52


Brist på bilder = Repris.

Ny dushad och trött, och jag har ändå inte hunnit med hälften av det jag behöver. Snart börjar ett teve program jag måste kolla på, efter det ska jag packa så snabbt som möjligt sen måla mina naglar. Jag undrar hur jag ska hinna, jag vet inte ens vad jag ska packa det kommer säkert bli som alltid, att jag bara slänger i saker och sånt är bara jobbigt. Nu ska jag göra den galnaste saken. Teven börjar om tio minuter innan dess hinner jag med lite packning. Halleluljah!

.

Har sprungit nu ska jag måla, jag har fullt upp idag vi åker till Stockholm imorgon bitti så det blir dålig uppdatering idag!

Ge mig.


Som alla andra, jag vill ha den!

FRÅGA TILL ER!




Hur gammal tror ni att jag är? Eller. Hur gammal ser jag ut att vara?

Hade varit kul om ni svarade!
(Hittade inga bilder är inne på deras dator, men ni har ju sett massvis av kort på mig, så ni vet hur jag ser ut)

Iväg.


Nu ska jag iväg en ''snabbis'' och äta hos Mamma och Pappas kompisar. Bloggar när jag kommer hem och då, då kommer en STOR fråga upp! Vänta och se kära läsare!

Hemma i solen!




Mina nya kängor jag köpte i Halmstad till vänster på bilden & jämte dom, ett par skor jag köpte i Stockholm i början av sommaren. Kortet under är mitt nya armband från Indiska!

Äntligen hemma, nu sitter jag i Amandas rum, lyssnar på musik och kollar på allt jag missat. Känns super skönt att vara hemma men imorgon far jag iväg igen men med internet, ska nämligen till Stockholm igen. Nu ska jag gå ner till köket och proppa i mig lite mackor. Och herregud det är soligt och varmt!

RSS 2.0