Hemma från Olofsbo...







Lördag: Oh, solen var kokhet, och vi spenderade mest av dagen ute eller hela dagen ute, köpte mat på tempo? jag lovar er vi var där 4 gånger och vi skämmde ut oss iallafal 3 av 4. Och dom bjöd även på Noblesse och jag visste inte att det var choklad så jag åt det, sedan kännde jag är inte detta choklad och vi började skratta så hela affären hörde oss, sedan köpte vi vatten melon och sätte oss på altanen och proppade i oss, solade och såklart sommnar vi, trust me när vi vakna vi var förfarao svettiga, längesen solen har varit så varm och allt. Vi åkte även till fyren det var otroligt fint med havet och allting. men en sak som störde livet ur oss, var på vägen dit när vi cyklade så flög massor av flugor på oss. hela tiden! Vi sommnade väldigt tidigt men det var riktigt skönt, en lyckad dag!

Söndag:
Vaknade halv åtta läste lite sedan tog vi en cykeltur runt olofsbo, sedan åt vi den goaste frukosten på länge, Jordgubbar, ägg, kötbullar, frallor ja låter det inte underbart? vi åkte en säng till havet och solade och nej inte badade, jag och Johanna bestämmde oss för att inte bada vi ville spara det till sommarlovet, hiih men vi hade det riktigt mysigt, sedan åt vi lunch och sedan solade vi och sommnade då med, så nu är jag ganska brun och vi hade det riktigt skönt!

hela denna helgen har varit underbar
och det jag skrev var verkligen inte allt och jag har många mer bilder, men ni får nöja er, jag vill tillbaks det har varit så otroligt kul & härligt!


Packat & Klart!


 


Ja glamorösa bilder va?, ursäkta mig på kortet. det är iallafal en del av min och Johannas eftermiddag, vi har varit ute hela tiden, spelat fotboll och haft jätte kul! skrattat så inget kommer ut längre, sprungit som bara den, och ja haft otroligt kul! Imorgon åker jag med Johanna till Olofsbo ingen blogging med det, så nu får ni ha en underbar helg, hoppas den är fylld med massvis med sol och skratt! syns när jag kommer tillbaks på söndag, då med massor av bilder!

Amanda, Syster.


Foto: Matilda/TildaD(jag) | Modell: Amanda.

Åh. nu har jag Johanna och Amanda varit ute en liten snabbis i den kokheta solen, vi testade min reflexskärm, den är super! Jag är överlycklig att jag vann den! så det blev några kort på Amanda, vi kan kallla det en ''Photoshoot'' hiho. Bilden ovanför är en av mina favoriter, njut av den  min syster är verkligen en av dom vackraste jag känner!

Reflexskärm

 

Vårfesten var skit igår, tråkig som bara den, vi var där enhalv timma sedan cyklade vi till Ica och köpte Naturgodis, och kolla på OC natten lång, det lät bättre va?

 Fredag ja, veckan har gått snabbt. När jag kom hem idag såg jag att jag hade fått ett paket, gissa vad det var, det var min reflexskärm, så jag och Johanna ska ut och testa den lite, för ingen av oss vet hur man använder den, mm smart! Solen lyser iallafal, och imorgon åker jag med Johanna till olofsbo, vi ska ha det riktigt mysigt så ingen bloggning i helgen, tyvärr. Men på söndag kommer det text & massor med bilder. Nu ska jag ta och väcka upp lilla Johanna. Syns!

Vårfest.

Tänkte bara slänga in en snabbt inlägg innan jag och Johanna cyklar till vårfesten, vädret är helt konstigt på vägen hem från skolan åskade,blixtade, spö regnade och haglade det. Men nu är det soligt men vindigt, vi får se hur det blir. Tjohej, bloggar när jag är hemma igen.

Jag får inte glömma, Tack så jätte mycket för att ni röstade på mig i tävlingen, och jag vann till och med! så Tack åter igen! <3


VARNING; NEW MOON SPOILERS!





Waah! Min dröm är sann, Edward, kolla in han! och kolla in alla bilder! Gud vad jag längtar nu! kan den inte bara komma ut, Nuu!

Free


~ Alla kläder är från USA utom linnet, GinaT.

Skolan idag var lätt och riktigt tråkig, Talangjakten var riktigt bra, Dom som vann var tre killar från min klass, dom var roliga osv. Men min favorit var Ebba, som sjöng Love story. Men jaja, efter skolan svängde jag förbi affären för att handla lite mat, nu sitter jag i min säng, har huvudvärk och orkar inte göra någonting. Så det blir nog OC för min del, Lite mer bloggning senare <3


Slängde in ord & bild.


~ Dålig kvalitet, men en bildpå Mig och Johanna på lucian.

Uh, nu ska jag göra iordning mig, sedan är det skolan som vanligt kort och bra dag, men jobbig om jag får säga.Ska nog läsa mest av målboks tiden, huhu. Eclipse, väntar på mig! Jag bloggar såklart som vanligt när jag kommer hem, och då blir det dagens outfit med. Ha en bra dag!<3

Tack i förhand, läs texten så förstår du. hiho!



detta är bilden jag bidrar med i tävlingen, så tryck på bilden så kommer du till sidan, sedan hittar du säkert! :)

Tjo, tandläkaren gick super, mina tänder är tipp-topp. Jag gick in på thetwilightsaga och såg att jag är en av finalisterna i en tävling, så snälla gillar ni mina bilder, gå in och rösta det är det första inlägget och jag är ju såklart, Tilda. Tack i förhand, detta betyder mycket!  ps. lång rubrik, det får ni stå ut med! ;)

Simply Beautiful...


Foto: Matilda/TildaD(jag) | Modell:Sandra.

Åska, ja vädret är inte lika bra som det var innan imorse/förmiddags var det underbart varmt och skönt, sedan blev det kvävt och jag viste att det skulle bli åska. sånt gillar inte jag till 100 %. På väg hem började det regna stora feta regn droppar & åska. jag sprang hem i slutet. Nu ska jag snart till tandläkaren hoppas mina tänder är på topp, huhu.

Imorgon är dedt talangjakt i skolan, jag är dock inte med. för jag är klumpig och om jag hade varit på scenen hade jag säkert rammlat, det är för dansen eller något annat. och för sång, inte min sak kan verkligen inte sjunga seriöst. haha. så jag kommer sitta i publiken och heja på mina kompisar. Och på torsdag är det Vårfest vi i våran klass ska hålla chokladhjulet. Jag kommer ihåg innan jag flytta till USA var jag med på scenen på värfesten, med Fanny & Johanna, vi dansa till en indisk song typ bombay dreams eller något liknande min första och sista gång. haha.

Nu har jag brottom jag  som sagt tandläkaren! :)

Vad tycker ni om min blogg?



Era kommentarer, och mina besökare blir färre och färre, så nu ska jag ställa en enkel fråga, det skulle vara bra om ni svarade!
är det något ni vill ha  mer/mindre av på min blogg? hur kan jag förbättra den? har ni någon kritik?
Nu får ni skriva vad ni vill och tycker om min blogg!

Smakprov från fotograferingen.

 

Foto: Matilda/TildaD(jag) | Modeller: Rebecka & Sandra.

Nu har jag fotat Rebecka och Sandra, korten blev super fina och dom är otroligt vackra. Vi hade det riktigt kul och det blev många skratt, och vi hade riktigt tur himmlen sprack upp och solen sken. Nu är jag otroligt trött och lat, så jag kollar på teve. Snart ska jag försöka plugga lite, sedan blir det 90210 och the secret life of the american teenager. Bloggar mer senare?

Somsagt...

Godmorgon, jag är konstigt nog inte trött idag, fast jag var uppe jätte sent och kollade på OC med min syster. skolan är sådär ganska kort slutar tio över två, direkt efter skolan ska jag Fota Rebecka & Sandra. Så ingen bloggning före senare på kvällen. ni får hålla ut, hoppas det kommer massivs med fina kort, även om inte vädret är toppen! Ha en bra dag alla mina underbara blogg läsare!<3

x4

 
 
~ Fotograf: Jag. (kopieringsförbjudet)

Efter alla domma timmarna av OC kollande och trötthet har jag suttit i en timma och kollat på Johannas match, nu sitter jag framför teven igen och kollar på Gossip Girl, sedan blir det ännu mer OC för mig och min syster. Och till den anonyma som frågar om jag kan lägga upp en bild på min klänning, först du kan säga vem du är andra, jag kommer inte lägga upp en bild på klänningen det får bli en överasking då ni ser kort från skolavslutningen eller en dag innan. förlåt för den besvikelsen men det blir mer spännande på detta sättet.


OC.


Vi har OC maraton! Yippie.

Im only left with used to be's.

 

Model: Johanna, Fotograf: Jag, Redigering: Jag.

Söndagar känns så meninglösa, det är inget fint väder och jag vet inte vad som händer idag. Jag ska iallafal kolla på J's match som är halv sex idag, och Teve sedan. Ska vara med J idag, vi ska mysa framför datorerna hon har ont i huvudet och då tar vi det lugnt. 
 
Men jag ska inte fixa en bloggdesign,
för jag vill ha den som den är nu då är den enkel och man fokuserar på bilderna och texten, så ni får nöja er. men jag hade tänkt att jag ska sälja bloggdesigns. mer information om det kommer upp senare:)

Väduren 21/3-20/4

Söndagen blir underhållande på ett stillsamt sätt. Det handlar mycket om lågmäld humor och trivsel.


High school musical?

Jag är inte ett sånt stort fan av Hsm, ettan tvåan eller trean,, Men Vissa låtar fastnar i huvudet och är riktigt bra mina favoriter är nog lite olika. men till exempel domma, & låtarna med bara Gabriella/Vanessa är fantastiska!

~ When there was me and you.            ~ Gotta go my own way.                          ~ Can i have this dance.

. 
~ Right here right now.                            ~ Just wanna be with you.                      ~ Just walk away.
  
Ohh, vissa av låtarna väcker minnen för att vara ärlig, och jag saknar det.

Hemlighet:
Jag brukar nästan alltid gå runt och sjunga på ''When there was me and you'' & ''Gotta go my own way''

Äntligen!

 

Cam Gigandet vs. Twilight Fans from Cam Gigandet

Videon är faktist riktigt rolig, önskar dock att jag var där.

Vet ni vem som har fått sin skolavslutnings klänning? Jag! Mamma och Pappa var i göteborg och då tänkte jag att dom kunde köpa den! den är perfekt och underbar. jag vet till och med vad jag ska ha till, smycken & skor. det blir enkelt men bra! Jag & J gick till Madde och prövade massivis med skor, och jag hittade exact sånna jag letade efter! sedan satt vi även och pratade ganska länge, nu är klockan lite sidsådär mycket så jag ska ta en snabb dusch sedan lägga mig och kolla på en film eller läsa. Underbar dag!

Sol sol sol!


- bild tagen med Webcamera; inte bra kvalitet.

Oh, det är äntligen fint väder ute! Det är skit varmt och solen lyser, jag och Johanna var som sagt ute innan, och vi fick sträck från strumporna. Nu ska vi snart åka och handla med pappsen senare kanske vi gör något mysigt. Tjohej!

New moon kort!




Underbart! 3 bilder från New Moon, yippie! Hoppas det kommer ut mer snart! :)

Lördag, tänk att det bara är lördag! Nu ska jag och johanna snart kolla klart på Hannah Montana the movie, sedan ska vi ut och gå en sväng, femman såklart. huhu. Idag ska vi även rensa Johannas garderob, hon som alltid klagar på hennes kläder ;) Tjoho!

Jag vill ha sol!





Bild nummer ett; Knock ofs, & Armband, båda från Vårmarknaden.
Bild nummer två; Linne från H&M, köpte stor storlek så den skulle hänga lite.
Bild nummer tre; Linne från H&M.
Bild nummer fyra: Mina nya shorts, som jag har klippt av ett par jeans jag inte använder.

Ush och fy och blä vilket väder! det har ''spö'' regnat, just denna dagen jag och Johanna skulle till stan, och det var vårmarknad, men vi hade det mysigt endå! Gick runt i affärer och på vårmarknaden, träffade personer som man kännde, och hade det allmänt mysigt och kul. Men en sak som stör livet ur mig är att, jag glömmde mitt månadskort hemma, (typsikt) så jag fick betala med pengar vet ni hur mycket det kostar nu? 19 frickin kronor, innan kostade det bara 12, ugh sånt irriterar mig! Men aja, nu ska Johanna sova hos oss och vi ska kolla på film hela kvällen, huhu. Hoppas ni har haft en bra dag trotts det dåliga vädret!

Dagens pla-aner



Buhu, jag har tappat mitt armband (det på bilden) när jag praoade jag lämmnade i förklädet sen glömmde det :'(

Men jag har ju fortfarande minnet kvar med det, hah. Idag ska jag somsagt till staden med Johanna, vi ska ha det mysigt och kolla runt lite här och där. Sedan ska jag försöka få pappa & mamma att köpa den klänningen, jag är förälskad i den!

Oh, är inte det tråkigt väder? det är regn väder och inte sol. så tråkigt! hur är vädret vart ni bor?

EDIT: JAG HAR ETT STORT BEHOV OCH SUG AV ATT FOTA, EN PERSON SÅ PORTRÄTT! Ska kanske fota min syster snart, ska även fota Rebecka! :)

Perfekt, Perfekt, Perfekt!

 [Tråkigt att jag inte har någon bra bild att ha]

Jag har hittat den perfekta klänningen till skol avslutningen och den är super söt och bara 299 sek. Oh, jag vill ja den! Man får la hoppas!

Imorgon ska jag och Johanna till stan och shoppa, gud jag längtar, ska försöka handla det jag behöver! Nu ska jag läsa eller försöka få min syster att kolla på en film med mig, sen ska jag sova. Sov sött.

A fine mess.


 Fotograf: Johanna.

Oh, idag har jag spenderat en hel del tid i Vberg med Ludde, Ebba, Lovisa & Anna
och ja vi har haft det super mysigt&kul. Cyklade till affären och köpte glass, mumms! (det blev en mars för mig) snacka om att jag mådde illa efter den. Och sedan gjorde vi lite olika riktigt kul & ja jag gillar Vberg, jag & Ebba bestämmde att jag skule få fota henne snart, oh jag längtar. Nu är jag hemma och mina ben är konstigt nog trötta hela jag är trött ska kolla på Greys Anatomy & försöka börja på en ny bloggdesign. Sedan ska jag bara ta det lugnt kanske träffa Johanna lite, men bara kanske. & jag är helt borta jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen , vet någon vart man kan hitta fina kläder med ett bra pris?

VARNING; OSERIÖSA!





Jag & Johanna hade lite kul med kameran, huhu. Fina bilder Va?  (a) nu ska vi ner till köket och mummsa på något, för jag är sugen på något littet mummsigt, Tjoho ha det!

I'll laugh until the sun comes out..



Onsdagar är tråkiga om jag får säga, bara målbok hela tiden, men idag läste jag min underbara bok! Och vi fick reda på vilka låtar vi ska sjunga på skolavslutningen, båda med Markolioo typ Armen & sommar raggae eller något dåligt val tycker jag men endå skolan är snart slut! och vi har ett helt sommarlov framför oss låter inte det skönt? Jo, nu sitter jag i min säng med Johanna vi har precis kollat på Greys Anatomy, usha va mysigt! imorgon är det ju inte skola inte på fredag heller, skönt! nu ska jag städa lite smått i mitt rum, syns!

.

New moon poster & a tired me!


Ja, ni ser rätt det är den riktigta New Moon planschen!  Nu känns det inte långt kvar till den kommer ut, och vad jag längtar! Jag menar, sen inte postern helt amazing ut, alla är så... perfekta!

Nu har jag praoat i två dagar,
och idag var den sista, jag är jätte trött och orkar inte göra någonting, ska försöka dra mig ner till köket iallafal, förlåt för dålig uppdatering, och inga roliga inlägg eller bilder, sånt dåligt väder så man inspireras inte, men det kommer, ja det kommer. Imorgon är det vanlig dag i skolan, inte så kul känns jobbigt men ganska kort dag, ska till och med till tandläkaren, tjoho va kul! nu ska jag försöka trippa ner till köket min mage gurrar!

Prao...


© Foto: Mig.

Ohh, förlåt för dålig uppddatering idag, har praoat på ett café, och det gick jätte bra om jag får säga själv, men det är inte sådär jätte bekvämt att stå upp hela tiden! men sånt får man ta emot. hah, så jag kom hem klockan 4 sedan dess har jag bara sovit och suttit framför teven, har haft en sån huvudvärk, 90210 & the secret life of the american teenager var idag med :) Tjoho! nu ska jag snart sova ska Praoa imorgon med 8.4, sov sött!

New moon tonight!


Linne Ginatricot, Skjorta Marknad i LA, Shorts Monki, Strumpbyxor H&M.

Tänkte att jag skulle dela med mig dagens outfit, Nu har vi firat min bror, kul & mysigt var det, och gott för den delen med, det blev lite hoppande på en studsmatta & fotboll med Anna & Johanna, sedan massa mat! Nu tickar klockan, men ingen skola imon inte! PRAO gäller. Ska praoa på ett Café, jag är lite sisådär närvös för jag känner ingen där, men det kommer säkert gå bra. Så nu ska jag göra iordning mig sedan blir det sängen med en underbar bok, New Moon för att vara exact och så ska jag försöka sommna! Bloggar som vanligt imorgon (såklart)

(& nu ska jag slänga in att det har varit sånt underbart väder hos oss, solen har varit framme och nästan ingen vind med det var jag och Adrian (bror) ute och spelade fotboll på baksidan, riktigt kul var det! Och varmt med, så härligt! Hoppas ni också har haft sånt fint väder!)

Rubriken ska vara här.




17 maj, min brors födelsedag, idag ska jag försöka städa mitt rum lite, och sedan klockan 6 är det kalas för Adrian. Halva släkten kommer & vi ska grilla. innan dess ska jag försöka få tag i Johanna, jag få henne att göra något med mig. Hiho! annars håller jag på att fixa små saker som kommer visas senare på bloggen, så ni får se!

Huhu...

Tjo Tjo, Idag gar varit en oerhört mysig & bra dag, jag och Johanna har varit ute för det mesta, spela fotboll (hon lyckades bränna sig av brännslor)  & Sedan cyklade vi till Ica, och ja det har varit en mysig dag med mycket roliga saker! ikväll ska vi sitta framför teven och kolla på Eurovision song contest & proppa i oss mycket goda saker, alla kort kommer imorgon eftersom jag är hos Johanna och jag har ingen sladd, men hål ut! :) Ny ska jag puffa till Johanna, som halv sover! ha det bra & nu får vi hoppas att Sverige vinner!

& jag har blivit medlem på Freestreet, riktigt bra sida har jag hört av många så bli medlem här & ta inte bort något som står :)

Myyss!

Tjena, nu är jag hos Johanna, vi har haft det mysigt och nu ska vi lägga os och kolla på The Notebook, bilder kommer imorgon! Sov Sött!

Svar på frågorna!

VARNING! Frågestunden är fortfarande igång, om det är någon som vill fråga något mer! :)

Hur gammal är du? Jag är 12,
Vilken kamera fotar du med?  Jag fotar med en Panasonic Lumix
Är du helsvensk? Hah, ja jag är helsvensk men jag fick pappas lite mörkare sida så jag är inte alls lik min mamma eller syskon.
hur kan du vara så snygg? Jadu, Sandra först Tack så mycket! och andra hur kan du vara så snygg?
Vilket klädesplagg skulle du inte kunna leva utan?  Oh, den var svår, jag vet faktist inte kanske en stor mysig tröja
Vad är det bästa du vet ? :) Wow, kanske när människor ger tillbaks till världen, eller att leva!
bästa med sommaren?  Mycket må jag säga, men kanske friheten, värmen ,känslan och minnena man skapar!
bästa med att blogga?  det bästa med att blogga är nog alla underbara kommentarer & att jag vet att människor uppskattar vad jag skriver och mina kort.
om du skulle vara en glass,vilken? :P  Lätt! Ben & Jerry, alla älskar ju dom! :) haha.
mysigaste/bästa platsen du vet?  California, Usa våra ställen vi brukade åka till där & ja sånt.
vad har du för skor på den bilden? Gladiator sandaler!
tycker du att man kan ha tunna strumpbyxor med fot i gladiatorsandaler?Ja det tycker jag är helt okej! jag har ju det tillexempel!
om alla dina önskningar skulle slå in på en dag, vad skulle då vara din första önskning? Att jag skulle få leva ett bra liv, och att mina föräldrar, familj, släkt kompisar lever ett bra liv med!
om du fick välja en superkraft, vad skulle du valt då? Mindreader! lätt, då är jag och Edward tvillingar! nej men det skulle vara kul!
vart trivs/trivdes du bäst? i USA eller Sverige? Och varför?  Oh, gud svår fråga det är lixom 50/50. Sverige för jag har växt upp här och min släkt & kompisar lever här. & Usa för mitt liv där var underbart där, och det var väldigt annorlunda.
beskriv hur din drömkille ska vara/är.  Lätt som en plätt, han ska vara som Edward Cullen, farlig men säker!
vad vill du bli när du blir äldre? jag har faktist inte tänkt så långt, men stylist, fotograf, skådespelare?
har du några syskon?  Ja, en syster och en bror båda är äldre en mig!
1. Berätta något riktigt pinsamt du har gjort? Haha, jag har gjort så många pinsamma saker, det går inte räkna upp dem alla!
2. Har du varit jättekär någongång? Ja, det har jag. (Shh..)
varför är du så jävla underbar? :P<33 för hallå, jag är född så? hah, nej men jag vet inte ser mig inte själv som så jävla underbar!
Hur kan du vara så snygg? Amanda, du är det!
hur gör du dina designer så snygga? Jag vet inte, jag har hållt på med web design i runt 3 år nu så det går la med tiden?
har du något favoritplagg? Ja, en stor tröja!
bästa barndomsminne?  Oj, många där!
tre egenskaper som du är nöjd med hos sig själv? Jag är inte säker, men kanske Rolig, mitt skratt, och att jag alltid ställer upp för mina kompisar.
Har du pojkvän ? Nej, det har jag inte och jag ser mig inte själv med en kille heller :P
Gillar du popcorn ? Ja, smöriga ska dom vara med!
Har du körkort ? Jag är 12 så nej!
Tror du på ett liv efter döden ?  Ja det tror jag på, man lever ett bättre liv då.
Gillar du Gott och blandat - Surt ? jag är inte så mycket för godis! (jag vet) så Nej!
Borstar du tänderna morgon och kväll ? Japp! Tänderna ska vara fräsha, men ibland kanske man inte hinner med  när man ska ta bussen på morgonen!
Sköter du din hygien ? Ja, det kan man säga! :)
Vilken är din favorit blogg ? Jag har många som alla mina kompisars, och jag älskar Olivia's blogg! :)
Hur ser dina framtidsplaner ut ? Jag vet inte, sånt kommer med tiden.
Bloggar du för att du måste eller för att du verkligen vill ? Jag vill verkligen, jag älskar att blogga det är kul och alla kommentarer är underbara!
Har du rökt / röker du ? Jag har alldrig rökt, jag tänker alldrig röka heller!
Hur många unika besökare har du per dag ? Det är olika men inte såå många.
Har du färgat ditt hår mer än 30 gånger ? Jag har alldrig färgat håret.
Vad vill du jobba som när du blir äldre ? Som jag sa innan, jag vet inte riktigt kanske stylist?
Vilket är ditt favvo-godis ? Jag gillar inte godis så mycket men Japp eller Reeses penut butter  cupps.
Vad står det på ditt senaste SMS ?  du väckte mig igen...
Vem ringde dig senast ? Pappa.
Har du pratat i telefonen i mer än 3 timmar i sträck ? Kan hända att jag har.
Varför gjorde du en blogg ? För jag tyckte det verkade kul & jag ville se vilken kritik jag skulle få, och jag ville skriva av mig.
Varför gjorde du en frågestund ? så att ni får fråga vad ni vill!
Har du träffat någon kändi någon gång ? Träffat och träffat jag har sett.
Har du pussat en främling någon gång ? Alldrig!
Vilken är din favorit film ? Twilight & Hanna Montana the movie, och många mer!
Vad heter du i mellan namn ? Saga, Albertina
Favorit ämne i skolan ? korgbok eller slöjd?
Har du någon/några förebilder ? Ja det har jag, Miley Cyrus har alltid varit min förebild.
Går du på någon sport ? Nej inte nu längre.
´Hur många tum har din tv ? Herregud, det vet jag inte!
Har du bärbar eller stationär dator ? Bärbar såklart! :)
hur lyder ditt finaste citat ? hm....
Vilken färg är din tandborste ? Vit/Rosa.
och av vilket märke ? Colgate?
Smak på tandkräm / märke ? Vet ej :P
Gillar du Bob Dyllan ? Har inget problem med han :)
Kollar du på barnprogram ? hah, det händer la nån gång.
Vilka serier följer du ? 90210
Är du beroende av något ? Ja!
Vad säger du oftast: Shit eller fan ?  Vet inte :S
Visst är vi (sommarungarna) bäst på att ställa frågor ? :) Sure! :)

Så nu fråga mer mer mer! för att fråga trycker ni här!

One tree hill, and mac n cheese!


Min underbara, otroliga bästa bästa kompis Johanna!

Nu har jag den känslan när magen snart spricker, åt nyss ett helt packet Mac' n Cheese, halleluljah! jag kommer snart spricka! ska försöka lugna ner mig mage av att kolla på One tree hill, tjoho! Tror även att jag ska svara på frågorna snart, kanske idag! :) Men en så länge fråga på här!

skolan idag var oerhört enkel och bra,
jobbade nästan bara i 2 timmar, för vi var på teater och ja, nu är jag klar med matten man skulle vara klar med så skönt är det! Idag blir det bara en sådan dag som heter Ta det lugnt och kolla på teve, osv. riktigt skönt ska gosa ner i mitt täcke igen nu!


syns senare!

Jag är med och tävlar!

Nu är jag med och tävlar om en reflexskärm hos Thetwilightsaga, vill du också vara med och tävla här  är länken, nu får man hoppas på att jag vinner, då hade jag blivit överlycklig!


1 picture.

'
©  Min första vatten bild, gillar färgen på äpplet.

Nu har jag träffat min klass inför sjuan, vet inte riktigt vad jag tycker men det blir säkert bra, Nu ligger jag och kollar på Medium, sedan ska jag sova är hyffsat trött, men det kommer ta ungefär en timma för mig att somna, jaja Tack för alla underbara kommentarer & fråga på i frågestunden!  Sleep tight!

Tips om en blogg!


Min syster har nu hängt med i blogg världen, Besök bloggen och kanske släng in en kommentar, då blir hon super glad! http://amandababy.blogg.se/


They stalk me, with the camera.


- Wildfox

Hemma från skolan nu
, är irriterad jag är inte klar med matte saken som man ska vara nästa onsdag,  och jag känner inte för att ta hem och jobba med det!  men kanske hinner klar med det imorgon, på måndag och tisdag så har vi inte skola då är det PRAO, Yay, och imorgon ska vi på teater, så det menas att vi inte jobbar lika mycket.

Idag hade vi iallafal orientering på idrotten, och jag Becka & Lalla är bäst må jag säga. Vi klarade iallafal 5 utav 6 men det tog oss tid, ja det gjorde det!

Ikväll är det möte, eller vad ska man kalla det? vi ska till min blivande skola och träffa alla sjuor som jag ska gå med nästa år, spännande måste jag säga, hoppas jag inte skämmer ut mig (det kommer bli svårt) Nu är jag jätte trött & jag har huvudvärk för den delen med, ska nog ta och fota lite eller bara kolla på Teve, beror på vad jag orkar. Bloggar senare peeps! 

Glöm inte frågestunden!


Frågestund!


Tänkte ha en frågestund på min blogg, med det menar jag att ni får fråga exact vad ni vill om mig, min blogg, Foto, intressen, Allt möjligt! det kan vara Intressant, ointressant, seriöst, konstigt vad som helst!


Jag svarar när jag har tid.

The days go by like the wind.


hår band- Johannas, Tröja Gina, örhängen Gina.

Ohh, denna dagen har varit en sådan bra dag, lite sisådär ledsen & arg men sånt går över med tiden, Måste plugga välidgt mycket idag, tråkigt men det är ett måste, så nu ska jag ta mig lite mellanmål och sätta mig med musik och göra klart matte läxan, sedan engelska läxan. Har tänkt att hålla en Frågestund, men isåfall skriver jag ett seperat inlägg om det senare, Wish me luck!

Why does love always feel like a battlefield?



T-shirt Gap, Jeans Pacsun, Hårband Monki.

Äntligen!
nu är det äntligen sol ute, och hyffsat varmt bara vinden man stör sig på, men endå skönt ska nog  ta på mig mina gladiator sandaler imorgon! Bilderna ovanför är lite mongo men när min kamera tog dem, så fick jag skratt i mig, tänkte på lite roliga tider. Sitter  nu med min syster i mitt rum och lyssnar på allt ljud utanför mitt fönster, känner för att gå ut i detta underbara vädret, Men vad ska jag göra ute? ska försöka ta tag i mina läxor kanske ute? haha, vi får se. Ciao!

I got a big ego, such a huge ego.



Haha, underbara (ironisk) bilder på mig va? men dom är uppe på min blogg för att ni ska se mitt so called hippie-hårband, som jag sydde på syslöjden idag, vad tycks? lätt att göra, och endå ganska bra, men en sak är osäker jag vet inte om jag passar i hippe-hårband, men what the heck? Jaa, nu sitter (ligger) jag här och har precis kollat på The hills, wow säger jag bara, så nu väntar jag tills 90210 börjar, medans jag väntar ska jag faktist ta något att äta och fixa lite saker, som en tävling på bloggen? kanske det du, vi får la se. En så länge hej då!

I think im in love with my ipod.

Hej! bloggar bara lite snabbt´, det är nemligen så att jag är med mina bästa kompisar Ludde & Johanna hos Ludde, vi har dedt mysigt nu ska vi alla kolla på Tyra banks show, så jag bloggar & svarar på kommentarer när jag kommer hem. Hiho, bye<3


My room...

Före:
 

Efter:
 


- Ja, riktigt dåliga bilder, kvaliteten och allting men ni får iallafal en uppfantning! OBS: mycket finare i verkligheten!
(Så, Johanna)

im addicted to your lies.




-Wildfox = inspiration & kärlek!

Kalas,(Tårta).One tree hill. Gossip Girl.Äta.Blogg-Tittande.Läsa.Sova. - Skönt må jag säga.


Snabbt!

Hej, jag bloggar lite snabbt idag ska jag ägna min dag åt städning och teven, så när jag har städat klart kommer lite bilder osv. :) Seya!<3

Takin back my love.




Leopard Topshop, Tröja gina tricot, skinjacka Zaras, skor converse, Örhängen vet ej.
(Jag är inte fin i profil)

Yay, idag är min dag att göra om mitt rum, mamma & pappa har varit på Ikea, så nu väntar jag på att dom ska komma hem, då händer saker, vi ska montera upp en byrå och göra mitt rum helt annorlunda, eller ja ganska. Jag, Johanna & Amanda (syster) var på stan idag, jag köpte en sak man hänger smycken på, och vi blev fast på gina i 40 minuter, eller mer. Nu sover Johanna och jag ska börja röja i mitt rum lite, Bloggar ikväll.


Kanye West, is in the building!



Nu är klockan sådär sent och Johanna ligger halv sovande jämmte mig, vi ska ta oss och titta på en film med min syster sedan blir det sängen för våran del, Tjohej!

Utedag i regn!


- Ni kanske inte ser hur mycket det regnar, men ni ser att jag inte trivs om ni kollar på mitt messed up ansike. ursäkta för bilden!
Äntligen, är jag hemma från en kall och blöt kompis dag! Rättare sagt en kall, blöt. pytte lite rolig kompis dag, men det var riktigt plågeri. Maten vi fick var otroligt äcklig, och aktiviteterna va inte 100% heller, sen gjorde vi en sak typ falmskärm och då spö regnade det, och den saken var stor och alla höll i sidorna, och vattnet som låg på ''Falmskärmen'' åkte ner på mig, och alla andra då blev man ännu blötare, super kul, right? Nu har jag iallafal badat, så nu väntar jag på Johanna, vi får se vad vi gör, vi kommer iallafal vara inne! En sak är säker, efter denna dagen är jag hungrig & sugen på något så nu ska jag ta mig ner till köket! See You Later!

You'll learn to hate me, but still call me baby.




Strumpbyxor H&M, Skjorta Brors, Linne Gina Tricot, Och mina underbara örhängen, Vet ej vart jag hittade dem.

Well, inte precis en jätte interessant outfit, men det är sånt skit väder att man känner inte för att ta på sig något speciellt. Skolan idag var konstigt nog bra, och för första gången har jag faktist haft kul på idrotten, klumpig som jag är snubbladejag över min egen tå, sen kom en kille i min klass och ramlade över mig, man kan verkligen inte kalla mig smooth. eftermiddagen spenderades med Johanna, och nu har jag precis pluggar klart, så nu ska jag njuta lite vid datorn och sedan äta och ikväll är det Medium! Yiho! Imorgon har vi kompisdag, i mitt fall plågeri, det är inte precis fint väder det regnar och är iskallt! usha, hoppas vädret håller sig lite bra iallafal. Nu ska jag njuta av Robert's röst,Peace.


Take me back to the 70's!




Ohh, älskar älskar älskar!

För några veckor sedan kollade jag i en tidning hos Johanna från 70 talet, Ohh, Kläderna är helt underbara & modelen är riktigt fin, och inte så oerhört redigerad som alla modeler nu är. Tänk endå om vi fick åka tillbaka till tiden ett tag och bara njuta, det låter som en av mina drömmar! Kläderna har ändrats så mycket sen 70 talet, tänk då hur mycket kläderna kommer ändras i framtiden?
Nu sitter jag och kollar på Grey's, och ska försöka börja med Becka's blogg design, dagens outfit kom inte upp idag, för min kamera är urladdad, så nu ska jag ladda den och imorgon får ni se dagens outfit, spännande!

Ciao!

On my way!

Nu ska jag snart trippa till busseni regnet, bloggar senre idag! Ha en bra dag! & Dagens outfit kommer upp idag!

Eclipse


© Foto: Jag.

Puhh, Vi hade idrott idag, och låt mig säga Bollar & Jag passar inte ihop, jag förstör bara spelet. På vägen hem köpte jag lite natur godis till mig själv, för jag har så ont i huvudet, vädret idag har varit riktigt konstigt förmiddagen bestog av regn, och nu är det sol? Weird, Nu ska jag cykla ner till Johanna (som är sjuk), för hon måste fylla i lite papper till skolan, sedan sa jag äta något och fixa Rebeckas blogg.


Tack!



Åh, en blomma till denna underbara personen, [som är anonym av mistag], Tack så jätte mycket, jag blir överlycklig!.

Kommentar från detta inlägget: It will be as if i'd never existed...



Ohh, en blomma till dig med Zozzo, gud vad glad jag blir!

Mina läsare förtjänar guld!

It will be as if i'd never existed...




 
 
- Fotograf: Jag. Model: Johanna ©

- Ja vi körde för temat sorg, och vi fick inspirationen av New Moon, och det var riktigt interessant att fota Johanna med tårar, Och vi hade kul, Jag är riktigt nöjd med bilderna dom blev vackra, Gillar ni bilderna?

(Vi tog välidgt många bilder, men alla kommer inte upp på bloggen, kanske lite senare kommer mer)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har precis kollat på 90210 nu ska jag äta och titta på secret life of the american teenager. Nite' 

Ska ut och fota med Johanna, Nu!


Yikes!

 
SEXI! 
WOW!
Hallå? vem är inte stört kär i Jacob/Taylor med? jag menar Edward/Robert är ju Obskrivlig men Jacob är yikes! Hade inte varit fel att stå jämte han heller, gud kan killarna i Twilight vara ännu hetare? (Rädda mig) Såg videon hos Zozzo så jag tog ett Screencap (Patetisk som jag är) Jag vet att ni alla har en liten crush på han med.

Är du Team Edward eller Team Jacob?

(jag är nog lite båda)


You complete my heart




© Tagna av mig, ta ej.

Söndagar är alltid lika sega,
Inget händer man bara är hemma har iallafal fått lite städning gjort, och ja det är allt, men jag hann fota lite, och det var verkligen kul, fotade pennor och crayons. kreativt. Vi har bestämmt att på Lördag åker vi till Ikea och ska köpa saker till mitt rum, så vi vet nu hur det ska se ut, och jag kommer trivas mycket mycket bättre, det kommer bli jätte fint (tror jag) nu sitter jag iallafal och kollar på One tree hill, sen är det gossip girl som gäller, sen ska jag lägga mig och läsa, Imogon är det skola, inte så värst kul, men vi får se hur det blir.

sunday,



Johanna försöker likna Robert Pattinson i mina ögon:) Lyckas hon? (tråkig som hon är var jag tvungen att ta bort bilden)

Morgon är det nu eller snarare lunch, idag blir man dag fylld med städning (kul va?) och jag ska även göra om mit rum lite, så att jag trivs, får se hur det blir. Detta blir ett sådant kort inlägg, men jag måste städa ska hinna med mycket idag, så Tjohej en sålänge bloggar såklart senare!

Danmark & Falkenberg, Hemma!



Shorts- Abercrobie&Fitch, Skor- Kommer ej ihåg. Tröja - GinaT.

Fredag: Ohja.
  Glömmde min kamera hemma så hela dena resan eller helgen har inte jag kunnat ta några kort, så det blev två bilder med min mobil :( Vilken underbar dag, lite sådär mysig & Slapp, det var Short & Tröj väder, sånt gillar vi. Falkenberg var riktigt mysigt vi åkte till kusinerna lite och cyklade, och dum som jag är cyklade jag in på privat område, haha och en liten kille stog och titta på mig med, Sen grillade vi köt & sånt med alla det var riktigt gott, och Haha deras hund dregla på mig så jäkla ofräscht.

Lördag: Yikes, Idag var vi riktigt spontana vi åkte till Danmark! jag måste erkänna att jag var riktigt liv rädd för svin influensan som nu har kommit till Danmark, men jag tror eller vet att vi inte blev smittade. vi köpte Danskt vinebröd, och sätte os vid stranden & havet och fikade, senare åkte vi till köpenhamn, och gick runt och så åkte vi lite hit och dit, och sen åt vi på en resturang sen åkte vi till Falkenberg och packade våra saker, och nu är vi äntligen hemma! Riktigt skönt, men endå har jag haft det ritkigt kul denna helgen, tråkigt att det är lördag jag vill att det ska vara fredag så hela helgen är framför mig..

 
- Robert Pattinson när han var liten, Så söt!

Twilight läsningen får bra för mig jag segar mig igenom boken för jag vill inte att den ska ta slut, nu är jag i delen där Bella, Alice & Jasper är i Hotelet, och hon har nyss kommit på att det är Ballet studion, aja vi vet alla vad som händer, men so what? ska nog ta mig och läsa lite nu, och drömma om min "prins" Edward Cullen!

Beautiful Soul.



Valborg igår, vi hade det riktigt kul, kortegen va jätte kul, men nån Jävel (ursäkta) kasta ägg så det kom precis bakom oss, så på min pappa och Johannas och sen på en tjej. Tråkigt, men min brors va riktigt bra och det var kul att se allt. Sen åkte vi till Holms och åt och vi satt lite vid datorn och pratade med Jesper & Max, Yikes va jag babblar allt man hörde va mitt skratt, men ett gott skratt förlänger livet, Right? när klockan var tolv åkte vi hem och jag somna halv ett, idag ska vi åka iväg till Falkenberg, yiho va kul det ska bli, har inte varit där på 2 år. Och om det är jätte varmt som det har varit på dom senaste dagarna kanske jag tar mitt första dopp i havet? men det kommer iallafal bli mycket kort, vet inte om vi tar med oss datorn, men isåfall syns vi imorgon, Ha det bra!

RSS 2.0