Onsdagkväll

Har suttit i över en timma och försökt knåpa ihop min fotobok, fortfarande inte klar men förhoppningsvis blir den klar imorgon! Nu ska jag sova, är jätte trött! Så sov sött läsare!

you took my love


Sitter och läser tidningar, lyfter mina ögon till teven ibland idol är nemligen på och så sitter jag med datan i mitt knä och chattar lite.. Tänk att man kan göra så mycket samtidigt! Dagen har varit bra om någon undrar, allt är ganska hyffsat bra och jag jo jag är trött och hängig! Så nu ska jag återvända till min tidning,teve och dator. Ha det!

hm.

Har inget blogg ork just nu, skriver sen när jag orkar?

push and shove i'll never fall down



WONDERFUL! Skol dagen gick förbi som vinden, spenderade lite tid med johanna min underbara dunderbara bästis! Nu ska jag snart spendera lite tid med min syster, när hon har pluggat klart. tjohej kära ni! Förlåt för dålig uppdatering, men som jag har sagt innan mer kommentarer, mer uppdatering!

It's Freaaky..






Åh. Dansen är otroligt. IT'S SICK! som jag hade sagt om jag hade varit i USA. Förresten har jag nämnt att ni kan kolla in vad jag gör på min twitter HÄR! (ni hittar även länken i menyn) så när jag inte orkar skriva ett inlägg finns det en stooor chans att min twitter är uppdaterad, följ om ni har en och så kolla på den dagligen! :) Om ni inte har, skaffa en! Vi kan bli twitter-buddies! ;) Nu ska jag springa in i duschen.

Har..

...Huvudvärk och är jätte trött, så jag känner inte för att skriva ett tusen meningar inlägg, något kort blir det. Ingen bild pga. av att jag inte har någon. Dagen har varit bra, höjdpunkten? Träffa johanna efter skolan, det bästa med hela dagen enligt mig. vädret är tråkigt, eller rättaresagt det är höst nu, på allvar. jag går runt och frsyer till små isbitar. imorgon får det bli tjockare kläder. nu ska jag kolla på GG. Senare dans.

Matilda, ditt hår är som natten ~ Johanna





Tre sista bilderna visar er mitt nya hår, eller nytt och nytt bara ny färg. Nöjd är jag! Och bilden är inte rättvis. Nu ska jag och min syster kolla på film, imorgon är det skola igen. Tråkigt.. Önskar helgen kunde vara längre.

Apart




bild från nu, och video från lördasgs kväll. Njut.

YESYESYESYESYES!

KOMMER SNART! Då kommer en liten rolig video. ha det!

AMAZING!

Morgonen har varit underbar, frukost med min syster och min mamma sen har vi myst framför teven. Idag ska jag göra något stort... Nu ska jag göra något annat lite mindre men lika värdefullt.


Got my vans on but they look like sneakers



min dag har varit bra, bara bra inte jätte bra. kvällen har varit jätte bra, bara jätte bra inte skit bra! Jag och Min kära syster försöker jerka, det går sådär. jag kan ungefär en sak. Men video kommer komma, så smånigom. haha, nu ska vi kolla på film! imorgon blir det en slapp dag, en skön dag det känner jag på mig.


Göteborg, tredje veckan.

Ska till göteborg och fira min lilla kusin, kommer hem ikväll. hinner kanske slänga in en outfit innan vi åker.

Sexy flame thrower..



sitter och lyssnar på Chris brown (Johanna?) på högsta volym mendans jag bläddrar igenom massa bilder, försöker knåpa ihop en fotobok. Senare kommer Nora och Johanna, jag tror denna kvällen kommer bli bra, ska också försöka baka lussekatter, mumms.

It might be wonderful



Jag ska vara ärlig, jag orkar inte ta en outfit bild, och jag hade idrott sista lektionen och då måste jag dra på mig alla mina kläder, och för tillfället känns inte det bra. För nu ligger jag nerbäddad i sängen och fryser. Det jag ska göra idag är städa mitt rum och torka lister. Men det får bli senare. nu ska jag titta igenom mina tusen favorit bloggar!

ima tell u one time



Nu ska jag trippa ner till bussen, kommer hem halv fem då blir det bättre bilder. Slutar alltså 4.Ha en bra dag!

I'm tangled up inside


gillar bilden 50/50, eftersom mina ögon ser ena aning konstiga ut, men ni får se den endå.

Nu har Johanna precis trippat hem, sitter ensam i mitt mörka rum. ska snart gå ner och göra lite te till mig, sen ska jag gå över matten inför provet imorgon, sen ja då ska jag sova. Jag längtar. imorgon är det redan fredag och det känns mer en skönt! Men dagarna blir mindre, snart åker Amanda igen och det känns verkligen inte bra.

Damn.





Åh. Hemma två timmar tidigare, ska byta om till mys kläder, göra en en chai latte och krypa ner i min säng. Sen blir det plugg, imon - matte prov. Nu ska jag njuta.

NikonD90!




Åh. har inte haft tid att blogga idag, kom hem åt och sen fotbolls träning direkt, efter det har jag pluggat och lärt känna mig med min farbrors kamera som jag kommer låna lite nu, Nikon D90 och jag kan inte vara gladare! nu ska jag sova, imorgon slutar jag extra tidigt, för tiden gick över i måndags. klockan ett slutar jag runt 2 kommer ett inlägg upp, låter bra? fortsätt ha en bra dag, och vecka!

08979


1&2
Lite mer än två timmar spenderade jag och Elin vid fotbolls planen, fotbollarna användes inte så mycket vi stog mest och prata och skrattade, Och som Elin sa, Det var inte mer en 10 sekunder det var tyst. Nu sitter jag här och fryser till is, ska ta tag i matten sen blir det lite teve tittande för mig. Och mer bilder ska det bli snart, ja väldigt snart hoppas jag!

Ps. Kom tvåa på tävlingen, tack & min design ser välidigt konstig ut på vissa datorer, när jag vet hur jag ska fixa det kommer det se bättre ut, men just nu vet jag inte det.


22september2009

Jag som har gått runt och längtat efter höst väder, så man kan gå i tjocka kläder, halsdukar osv. Och sen idag regnar det sånt där jobbigt regn, nu vill jag att det ska vara vinter! Sådär fint och vitt.. även om det aldrig blir riktigt så. Snart ska jag möta Elin, vi ska träna lite fotboll. Hasta lavista!


Tie me down





Nu har jag mer en bråttom, kom hem senare pga. skolan. Så nu ska jag springa ner och möta elin, sen blir det fotboll ett årsen jag hade på mig fotbolls skor och sprang med en fotboll seriöst. Sen blir det dans syns imorgon!

O'so...

ska trippa ner till Johanna nu, sen bär vi av till skolan slutar tidigt, när jag är hemma slänger jag in en dagens, Och mina nya skor blir det inte idag, (kanske måste gå hem) så det blir dom hederliga converse sneakers. Yippie. Nu har jag lagom bråttom. Ha en bra dag!

Gubbskorna





Mina nya ''gubbskor'', finally. låten? spelades på radion, och jag kom på hur längesen det var jag lyssnade på den. Minnen.

& jag gick med i en tävling för skojs skull så rösta på mig här, om ni vill såklart.

YESYESANDYES!

OH. HÄRLIGT! mår sådär great,toppen! Jag har fått med mig nya skor hem, äntligen (kort kommer sen!) ! Och på onsdag ska jag få låna min farbrors kamera, yes! Så onsdag-fredag ska jag använda mig av en nikon D90 fota min syster och Johanna, jag längtar! Lack av uppdatering idag, på grund av att jag johanna och mamma tog en sväng in till göteborg, lyckad blev resan! och detta inlägget blev bara rörigt, men ni kanske förstår varför jag är på toppen av berget nu? :) TJOHEJ!

Kusin,kompis,syster.





Bigger one.




Gäster här, jag och Johanna sitter och lyssnar på musik och pratar med min amerikanska vän, Thomas. Cool.


Your world is my world, And my fight is your fight.



syns det hur uttråkad jag är? endå känns det skönt att inte ha något att göra. Nu ska jag tända ljus och njuta med musik, kan det bli bättre? Ja, om Johanna hade varit här! Vart är du hjärtat?

Ive been waiting for this moment



Pic1.Me Pic2. Johanna av Mig.
Åh. Fredag. Älskar och hatar dom. Lång dag i skolan, kom hem och vräkte i mig mat, och nu ligger jag i min säng halv död. somnade sent och vaknade tidigt igår(idag?). Johanna kommer sen och då blir det säkert roligare. Nu ska jag ta det lite lugnt sen ska jag nog springa ner och hjälpa pappa med maten, älskar fredagar endå.

Rollercoaster

Åh. Dagen har gått upp och ner, började bra, blev dålig, blev bra, och nu dålig. Skulle hängt med min mamma, hennes jobba(?) kompis och amanda till ett ställe, men det blev inte så, ändrade planer för mig helt enkelt... Så nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska kolla på lite film, sen blir det plugg. Och ja. jag ska bli bättre med bilder, men jag orkar inte ta bilderna...

Bildenkanjagförklaramedtusenord!



Åh. Dagarna är näst in till perfekta här och nu. Dels för att amanda är hemma och dels för att jag är glad, lycklig tjohej! Men som ni kanske har märkt är inte bloggningen det viktigaste just nu, i domma tre veckorna kommer bloggningen vara dålig, jag ska försöka men jag vill spendera så mycket tid jag kan med min syster. Men jag bloggar självklart! Klippte till min lugg idag, tjena mittbena! Trivs och så, ni får se bild sen på min lugg eller är det ens en lugg nu? jag skulle kunna skriva tusen rader men skulle ni ens läsa det då? Jag är på sånt skriv humör att jag kan rabbla ner allt i mitt liv, det dåliga och det bra. En sak jag ska säga är att jag ska fortsätta blogga! hur kunde jag ens tänka på att sluta, även om kommentarerna suger jag har läsare och det är ju det som är viktigt, och att jag bloggar för jag vill och att det är kul, jag älskar det! Nu ska jag springa ner till den stora teven och bänka mig framför idol, låter bra va? vi har nyss ätit hos mammas syster och familj, låter ännu bättre va? ChaoChao!

Duke, blue devils.



ska tänka medans jag kollar på nytt avsnitt av One tree hill, ny säsong för den delen med. Njuta ska jag göra för fullt. Bloggar senare med resultat av mina blogg problem?

mondaytuesdayfridaysunday

Oh. dagen jag har längtat efter i månader, har kommit! Stog där på flygplatsen och hörde mamma säga, Amanda. Jag förstod det inte riktigt men några sekunder senare stog jag och kramade om henne. Det är en härlig kännsla. Men jag är fortfarande så där borta, jag behöver någon som nyper mig en gång i minuten och säger, Amanda är hemma! Men det har jag inte, så jag får bara tro att hon är här, i huset just nu.

Till helt andra saker, jag vet inte om jag ska sluta blogga? Det känns som att jag skriver allt och bilder varje dag men jag får ingen respons. Så det känns lite som man skriver till sig själv, och det gillar jag inte. Så jag behöver veta vad ni tycker?


Landvetter

Nu åker jag till Landvetter för att hämta min syster! kanske inte uppdaterar mer idag för att jag vill umgås med henne, Hej då! hoppas ni har haft en bra dag!


Amazingly amazing,


Foto: jag.
Åh. är sådär glad, bara glad men inte utan en anledning. Utan imorgon, jo då kommer tjejen på bilden hem, min underbara syster. Hela dagen, helgen, veckan har jag tänkt på det och räknat ner dagarna och nu är det bara en dag kvar, imorgon måndag då kommer hon! Det är fortfarande så att jag inte kan få in det i mitt huvud.

Ska plugga lite, sen tv sen sova. Imorgon blir en bra dag, det känner jag på mig.

Sucks.

Inga kommentarer ingen uppdatering = noll ispiration att blogga, eftersom ni inte kommenterar och gör mig glad.

Blue devils


Bilden suger, jag orkade helt enkelt inte ta en ''bra'' bild, den ljusa har inga ärmar och det är en 9 på ryggen.

Dagen har varit super iallafal, Jag och Johanna har trippat runt i göteborg på en blåsig men fin lördag, många affärer men endå hittar man nästan inget. Tillslut gick vi till beyond retro, och som ni alla kanske vet, eller inte. ÄLSKAR jag stora t-shirt så två fick hänga med mig hem idag, efter göteborg blev det direkt till Ludde, åt där sen gick vi till Johanna, hade lika trevligt som vi alltid har och nu är jag jätte pigg, och kan inte lägga mig i min säng och sova. Så jag ska fortsätta med min garedrob, sovsött eller för er som läser på morgonen, ha en bra dag!

Göteborg.

åkte till göteborg idag med Johanna, köpte två t-shirtar, Bilder kommer senare. Nu ska jag till Ludde och äta mat.
Ses Sen!

When i look at you.



Eftersom jag har länge varit ett troget miley fan måste jag lägga upp denna videon, den är otrolig låten för den delen med.  plus jag har ingen bild i detta läget, sitter invirad i ett täcke i mitt brors rum, min dator håller på att krångla sig. Dagen ser osäker ut, antingen blir det stanna hemma i borås, eller så åker jag och min mamma till göteborg, vi får se. Bloggar när dagen är säker.


Breakup 2 make up.


Jag är galen, konstig, högljudd och koko. Jag bryr mig inte om vad andra tycker och tänker om mig, jag går min egen väg. Ja kollar ni på videon, så förstår ni precis, en nyvaken matilda!


Behöver



ph1. ph2.
Har kollat på dom länge på deras bloggar. Och jag vill ha exact sånna.

I do my best not to want you


Ush och fy och halleluljah. äntligen fredag, veckan har gått jätte snabbt och det känns bra. Jag har inget att göra. så jag gör min favorit, myser ner mig i mitt täcke och kollar på film. Ljuvligt. Känner mig hängig som vanligt på en fredag. hör av mig senare, när Johanna är här.

Thursday 10



1.
Åh. Tiden har flygit iväg nu på sistonde. Om några dagar kommer Amanda hem. Har massa läxor, som jag måste börja med nu. Listan kan bli lång av allt jag måste göra. Fredag imorgon, hur skönt känns inte det? Och mycket mer uppdateringar kommer men det är lite svårt just nu, denna veckan. Ni får ursäkta mig, men era kommentarer är inte så bra heller, och statistiken gick ner, buh. Nej nu kan jag inte sitta här och babla läxor väntar på mig.


Lycko dag?

090909, borde inte det betyda lycka? För mig har det varit helt tvärt om, utom vissa stunder då jag inte har kunnat hjälpa mig själv när jag ler. Men förövrigt har dagen inte alls varit bra, och jag förstår inte varför jag alldrig har dom ''lycko dagarna''. Tar paus från plugget och ska klistra fast mig vid ett teve program lite sen blir det ut och springa, förhoppningsvis.

skolan


Sitter i skolan, nu bloggar lite snabbt, Slutar 15:40 sen ska jag plugga en hel del. Jag kommer svara på kommentarer, och massa sånt då. Hejdå kära ni!

12345...


Nertill hade jag dom här

Åh. Har pluggat hela dagen med Johanna, endå har jag massor kvar, det är därför uppdateringen suger.. Men somsagt skolan kommer först sen bloggen, och imorgon är det prov, och jag känner mig inte alls redo. Så nu ska jag gräva in mig i bökerna, om jag överlever hörs vi sen!

Och Anonyma, ja du tyck vad du vill! men jag är somsagt mig själv, ingen annan och försöker heller inte vara någon annan.

Can't control it.

Dansen var super, nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det av till sängen. Och du anonyma, jag är inte wannabe någon för jag köper en döskallering, det är flera som har döskalleringar i världen, sverige, och i min lilla stad. Så snälla, sånna kommentarer är onödiga. No harm done.

Skull ring



Somsagt 80 kr fattigare, en stor fet ring rikare och en glad matilda. Kan det bli bättre? Och nej jag har inte kommit över döskallarna, om man nu kan säga så. Nu ska jag sätta på mig ''dans kläder'' och snart hoppar jag och Nora in i bilen. & den översta bilden är fel, fel och fel men det är bara så ni ser ringen.. hm. Jag är hopplös.

Melody.



Åh, 80 kr fattigare, en stor fet ring rikare.. Bild kommer såklart sen.. Det blev inget med Fanny idag för mycket läxor och sånt, åkte en snabbis till stan och fick tag på den sista ringen jag har spanat in, lycka. Nu ska jag upp och fixa lite saker, sen klockan 8 blir det dans. Åh, ni anar inte hur trött jag är, allt jag vill är att lägga mig i min säng och sova dagen ut och dagen in. Just nu iallafal. Om några minuter, kommer bild upp!

Crazy, stupid, and amazing that's the way i love you.


Vem är den dåligaste, jaa jag vet. Det är jag! Jag har inte uppdaterat på hela dagen! har varit upptagen, pluggat och sånt tråkigt. Dagens höjdpunkt var hallonpajen hos mormor och morfar, det var super mysigt! och gissa vad? solen har häslat på oss, men imorgon försvinner den igen. Enligt klart.se? Nu ska jag snart sova, imorgon är det skola igen, slutar tio över ett men kommer inte vara hemma då, ska spendera tid med min gamla kompis, Fanny. Det var längesen nu! Nej nu blev detta plösligt jätte tråkigt inlägg, tjohej.. Och vill ni förlåta mig för idag? :) & imorgon ska ni få svar på några frågor, som ni har kommenterat..

Weezy


Åh, Söndag... läxor, läxor och mer läxor. Ska gå till mormor och morfar med pappa med, hallonpaj serveras. Mer en det, jag är trött och jag ska inte tjata om att jag inte orkar göra något, för jag ska upp och hoppa nu. Att städa mitt rum står högst upp på listan, sen blir det somsagt läxor, efter det? Nej, då har jag fritid.

Johannas brittiska ego, Joyce Kingwood. (joke)


Daddy,lets go to grandpa....


I didn't do anything..


Daddy wheres the private jet plan?

OMG is that a Olextrus? (Lexus, & inside joke!)

Hi, im Joyce Kingwood and that's really all i need to tell you, if you want to know me read the magazines.. duh!

(ALLA KLÄDER OCH KORT TILLHÖR MATILDA & JOYCE)

Love this chick(eeen)

En kväll med Johanna väcker ungefär 1000 minnen, hur som haver vi har otroligt kul och ni kommer snart få se en del varför... HÅLL UT!

Lovely


20kr. Secondhand... så värt det.

Åh...



Ni anar inte hur många minnen jag har med denna låten, jag och Johanna spelade den om och om igen innan, någon månad efter jag kom hem, jag får den underbara känslan att gå tillbaks i tiden lite, det är samma när jag hör The Climb och alla gamla Demi låtar...

Förövrigt så ska jag upp ur min säng och göra iordning mig, vet inte vad som händer idag utom ikväll, då kommer Johanna till mig och vi ska ha dom där vanliga kvällarna med massa skratt, underbart.

Nitar, nitar och ännu mer nitar

 

...Västen...


I GET CRAZY, I-I GET CRAZY! (Johanna!)




Nej, nu ska jag dra mig ner till köket hämta något att dricka och ett äpple, dra mig upp till sängen igen och kolla på Privleged. Ha en fortsätt bra kväll/natt! ( Och jag ska byta galgar på min klädhängare)

Boys like girls ft. Taylor Swift.


Ni får glo lite på en gammal bild.


Jag ska leka sjuk nu, titta på teve eller datorn och bara ta det lugnt. Vädret gör mig deprimerad.som vanligt. och jag är trött och orkar inte flytta mig. just nu. så ni livliga där ute, ha det kul medans jag halv sover framför datorn!

Blue against the sky.




Outfit - Usa (sorry, allt är köpt i USA. haha)

Kör på något enkelt idag, det gäller för smyckerna med. Skol dagen kommer bli lång och vädret är tråkigt. Kommer hem efter fyra, kanske halv fem det beror på bussarna. Ha en bra dag alla ni som slutar mycket tidigare än mig!

I don't think I want this anymore



Åh, 20 minuter försenad, men det duger. nu ska jag läsa igenom löven, en sista gång och sedan ska jag sova. Imorgon är en lång dag, slutar tio i 4 & börjar 9 ska försöka slänga in ett inlägg innan skolan. & Jag måste (JA DET ÄR ETT MÅSTE) skriva att ni borde kolla in Elin's blogg, om ni inte redan har gjort det, hon är otrolig!

Not a dream girl, not perfection




Det går inte, det går bara inte att få in alla jäkla löv i hjärnan. Jag tappar koncentartionen och börjar göra andra saker, men nu har jag ett kanska tight ''schema'' jag hinner inte springa idag, jag måste göra läxan,duscha, och äta kvällsmat. Klockan nio ska jag ligga i min säng, det ska jag allt göra! Och bilderna är ju helt otroliga, eller hur? Det blev iallafal ett inlägg med bilder, plus poäng för mig!

Pictureless.

Det om uppdateringen, har suttit och väntat på en buss i 40 minuter, och nu är jag äntligen hemma. Dagen var super bra, inga lektioner isället hade vi arbetslagsdag, något sådant. Nu ska jag fortsätta och plugga, och förhoppningsvis blir det ett inlägg senare, ha det bra kära ni!

Welcome back.




Bjuder på två jätte bra bilder där man verkligen ser vad jag har på mina ben? Jag kom iallafal på att ni inte har fått se mina underbara tights från zara, ska inviga dom på fredag, kanske.

Nu har jag bytt tillbaks till Blogg.se det var kul att ändra lite men det känns bättre här, så nu kör jag igång bättre uppdatering och mer av vad ni vill se, så vad vill ni se? Nu ska jag gräva ner mitt ansikte i löv, och försöka trycka in alla namn i min hjärna, får se hur det går till. Hoppas ni trvis här igen!
& Designen är lite 50/50...

RSS 2.0