MOVED..

Too bubbleroom... nu kör vi igång där igen. det blir roligare att blogga på många sätt. Va redo på massa kort, text och annat roligt. Bloggen hittar du  HÄR nu kör vi full fart! (fy skäms på kommentarerna, dom ska la bli bättre nu va?)

?




bilden var ett sånt där underbart sommar minne, jag och Johanna i stockholm i den kokheta solen.

Dagen har varit bra, sprang med elin sen satt vi och pratade i en och en halv timme eller något sånt. Ikväll blir det lite Johanna och Sebbe tid. Nu ska jag dammsuga, sen väntar duschen.. Puss.

*



uppdateringen är inte den bästa, men det är lov och man ska njuta av det. Vi hörs imorgon för nu ska jag gå och läsa.. förresten några bra låtar här | Favoriter: your call, fall for you, och A twist in my story... och alla andra!

Un/zip my body take my heart out



Varsågod, det blir ett inlägg med bilder inte fina men det är något iallafal. Dansuppvisningen gick bra, tillräkligt bra nu ska jag snart kolla på GG sen sova, vi får se vad som händer imorgon. Sov sött

Dans.

Matilda har umgåts med mej Johanna hela dagen, hon sov hos mej också. nu är hon på dansuppvisning, hoppas ni har haft en bra dag! :) Och ha en bra kväll


On my way

Nu ska jag trippa ner till Johanna, känns som det va längesen nu.

Memories



Låten får mig att tänka på när jag och min mamma åkte till carmel i den varma solen,taket nere, vinden i håret och min röst sjungandes till låten.
Låten får mig att tänka på San Diego, när vi åkte i våran stora bil till en resturang och solen var påväg ner.
Låten får mig att tänka på sommaren, med sol och inga bekymmer.
Låten får mig att tänka på dom första veckorna när jag kom till Sverige, igen.
Låten får mig att tänka på när tiden var som svårast i Sverige.
Låten får mig att tänka på Sommaren 2008 när vi var i USA och solen lyste upp hela seaside, carmel och monterey.
Låten får mig att tänka på när jag och min bästa kompis Samantha åkte till San francisco zoo.
Låten får mig att tänka på när jag och min syster låg vid poolen i New Port beach.
Låten får mig att tänka på när jag och min vän dansade i mitt garage, i usa.
Låten får mig att tänka på USA, helt totalt när jag och min syster hade det kul.
Låten får mig att tänka på mig och Johanna när vi sitter och skriker ut orden ur låten
Låten får mig att tänka på när jag och Johanna lyssnade på hela albumet på november lovet 2008

I love it when you cross my mind, i think about you all the time

Har spenderat min eftermiddag att rita, eller rita och rita.Men jag har haft det allmänt bra med mig själv och musik. Speciellt nu när klockan närmade sig halv tio-tio? Just nu ligger jag i min säng och kollar på det här, det här och det här någon annan som tycker han är för snygg för att finnas i sverige?. Nu ska jag snart vara lite social med mina vänner sen låter sova ganska bra. Imout

Örhängen/79kr/Ginatricot.


79 kr Gina Tricot.

Nora gick nyss hem, nu sitter jag här och funderar över allt medans jag lyssnar på denna och denna låten. För övrigt så är vädret tråkigt och jag är allmänt nere, lo siento. nu ska jag ta och fixa lite i mitt rum för jag är på sånt där humör. Latero.

And Im Sick And Tired Of Not Seeing Your Face






Två ego bilder på mig, en stjärna på handleden (bara för att jag är nöjd över den) Och en jätte bra låt. kvällen har varit riktigt bra har spenderat den med Johanna och Nora det blev en massa skratt och musik. Imorgon är det fasiken Mac n' Cheese kväll hos mig.. eller så flyttar jag upp den till söndag vi får se. Nu ska jag iallafal kolla på Medium har nördat det hela eftermiddagen.. Underbart, dagen blev trottsallt lite bättre.

You are, my guiding star


Hej hallå, nu är det lov! hur gött känns inte det, ingen skola på en vecka och lite mer. Det känns riktigt gött. Jag har inte uppdaterat, ingen motivation eller vad det nu kallas. sen loggade jag inte här som vanligt och såg en riktigt jävla fin kommentar som fick upp hela mitt humör och nu så blir det uppdatering så mycket så ni kanske plösligt tröttnar? Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik specielt denna låten, Min dag den har varit både bra och dålig, en sak gjorde hela mitt humör att gå ner till noll och det känns skit. en annan sak som gjorde mig för ledsen var att säga hej då till min underbart fina vän Felicia, fast vi ska se till och träffas igen snart även om det är lov, yees. Nu ska jag snart trippa ner till min otroligt bästa granne (syster) Johanna. Förlåt för så mycket text men jag har helt enkelt ganska mycket att ''get of my chest''. Ha det kära ni, uppdatering blir lite senare och jag ska fixa det med bilder på kläder osv! OCH outfit bilder ska det bli mer av!

 


så sant så sant

Okej. Ni suger officialy på att kommentera, och då tvyärr no updatering! Ha det bra.

NI ÄR UNDERBARA.

We both now you're dead wrong.




spanska provet gick super, och jag har noll läxor idag det firades med tre gifflar med saffran smak, jag har la nämnt att jag har varit galet sugen på lussebullar?  Nu ska jag njuta ännu mer, genom att kolla på 90210, känner att huvudvärken börjar komma tillbaks somvanligt, inte bra.

-Och det som verkligen gjorde min dag var att läsa ett väldigt (så fint att det inte går att beskriva) inlägg på min systers blogg, jag blev tårögd och insåg hur mycket jag saknar henne..-

Jag älskar, saknar och avgudar dig.




Otur ganska mycket idag förövrigt har jag haft det bra, med Felicia vid min sida så går allt galant. nu ska jag gräva ner mig i matte sen försöka städa upp mitt rum.

AMANDA läser du detta så vill jag bara säga att syster jag älskar dig så himla mycket och vet du hur mycket jag saknar dig? hoppas du har det bra lika bra som mig om inte bättre, dra ut på tiden eller vad man nu säger, Okej?

Amandacali




Amanda, vet du hur mycket jag saknar att ha dig här vid min sida? Och låten, ja mamma tyckte den beskrev dig och jag tyckte det stämmde till 100%.

Playlist, old and new



Spotify?


just a little something


don't know, everybody says they need to find themselves but honestly i dont think its about finding yourself i think its about creating yourself, the one you wanna be the one you want people to look up to. But life is alot harder then you think it will be, its not a dance on roses but its not like getting thrown to a bunch of sharks, its something in the middle. People go through alot to get to the one thing they really want, they hurt people, they make people happy i dont know they do whatever they can just to get that one thing. I hate the feeling when somebody pushes you down, your feelings the one thing you can depend on, yourself. People do it to make them self feel better, they do it beacuse they dont know what love is, they dont know what caring about someone is like, they dont know how it feels to have that one person you can depend on.


She's Like A Star- Taio Cruz




Bilden är ful, jag vet. Låten är underbar, det vet jag med.

Ur selfish




Nu ska vi och äta hos mormor och morfar, mer bilder kommer upp senare, lat som jag är.

Morning!

Vakndade nyss, ska snart gå ner till köket och äta frukost, sen blir det bilder..

you got me in tears




Mamma kom hem idag, likaså en ny kamera till mig och några andra små presenter (billiga för den delen med!) som tex. Ringar, halsband, och tröjor.. bilder ska jag lägga upp imon. Nu ska jag trippa ner till köket och hämta ett glas med vatten sen lägga mig och läsa min nya bok. Sov sött och imorgon då kommer det en typ av bildbomb!

I swear, you're beautiful



Städat hela dagen, imorgon kommer mamma hem igen och inte nog med det presenter till mig som tex. något som kommer göra bloggandet tusen gånger roligare. just nu njuter jag av den kalla vinden som kommer in igenom fönstret och den söta lukten från rökelse, 15 kr på indiska? Nog om det, redan fredag imorgon veckorna går så snabbt, men endå inte för snabbt och om nån vecka är det lov, det känns som det kan behövas. Nu ska jag återvända till mitt teve program, sen lite senare blir det lite mer plugg. Förresten vad tycker ni om min syrras tatuering? Jag är iallafal lite små avis.

Och jag fick en kommentar angående mitt garderob, som tex. favoritplagg jag ska definitivt lägga upp kort på det, i helgen.

två stud.

Jag och Matilda har begravt oss i läx böcker


Ha en bra dag ;)


P.S
KOMMENTERA OM NI VILL ATT MATILDA SKA FORTSÄTTA BLOGGA! :@ <-- en sån arg gubbe man kan göra på Msn!


/- Johanna


Hello beautiful, how's it going?





Jag älskar att du är min, bara min.
Jag saknar sommaren , när allt var lätt i olofsbo och grötö
Jag önskar att vi kunde få sommaren tillbaks, och ha dubbelt så mycket kul, om det går.
Jag vill ha dig vid min sida, nu.
Jag gillar när du ler mot mig, och säger Matilda det är okej.
Jag hatar när vi är små arga på varandra, och ingen av oss vill ge oss även om vi vet att det var vårat fel.
Jag tycker du är underbar, den bästa vännen.
Jag kommer aldrig glömma våra minnen, fulla på cola, gråtandes på mcdonalds, springandes på backsidan, allt.
Jag kommer alltid komma ihåg när jag vi kom springandes mot varandra utanför ditt hus, dagen jag kom hem.
Jag tror att du är en av dom bästa i mitt liv.
Jag förstår inte hur du kan stå ut med mig vid mina värsta dagar,min svåraste dagar när tårarna bara rinner.
Jag vet att du förstår mig även när jag är helt knäpptyst, och det älskar jag.
Jag vet att du är en av dom bästa i mitt liv
Jag älskar dig helt enkelt.

Mrs.Officer


Hihi, Bra för att Matilda hatar denna bilden

SHAA SHAA BITCHES! ;) Johanna skriver!

Ne, jag skojja. Jag är ingen fjortis, jag är den i tönten i sverige keps på bilden. en fotbollsnörd är jag.
Jaja, idag har jag och Matilda varit i skolan. Vi har en enda lektion tillsammans (spanska) och idag skulle vi göra en pjäs framför hela klassen ( min favorit? NOT!) Jag börja typ gråta. hahah,. Iallafall de gick jätte bra! :D

Ni som är intresserade så kan jag skriva lite om min dag som jag gjorde förra gången ;)

Iallafall, Jag hade gympa på morgonen, vi hade höjdhopp och sånt. Jag ville inte hoppa framför hela klassen så jag och alla andra tjejer i min klass (vi är bara 6 stycken) stannade kvar och hoppade när alla killar hade gått och dushat. Haha, jag klarade 90 centimeter saxning! hahah, Bra va? vet;)

Sen hade jag svenska, vi tittar på bröderna lejonhjärta :) vi har precis läst ut boken så nu slipper jag att läsa högt! YES! haha. Sen hade jag spanska, där hade vi en pjäs. Efter de lunch, maten var faktiskt god! sen satt jag och pluggade NO, för nästa lektion var No prov! blää, gick skit. Efter provet gick jag med sebastien, Timmie och JOnas till maxi. Satt på Sebastiens rygg hela vägen ner och gjorde så att han tappade sin keps så han var tvungen att böja sen ner och då stoppade han hela trafiken! haha, så jag fick ta på mej kepsen så att han inte skulle tappa den igen ;) Då såg jag cooool ut :D nja inte så. sen var de matte. gick la bra? ;) Ja har världens roligaste humor de är allt jag kan säga om den lektionen. haha

Hoppas ni har haft en bra dag, de har jag haft! :) Ha en bra kväll! för de kommer jag ha med mina plugg-böcker ;)

hahah, Matilda slänger nog in ett inlägg senare, eller så gör jag de... vem vet? ;O


P.S
Rubriken heter så bara för de är en låt jag har på hjärnan! haha


I'm Back.

Jo ni, jag tror jag ska börja blogga igen. Helgen har varit skit bra, spenderat tid med min underbara kompis Felicia, ''kollat'' på sverige matchen med otroligt roliga personer och hunnit ta det lugnt. Vädret suger, det är is kallt och 5 grader, men somsagt höst och jag har längtat efter detta? Aja, nog om det jag hade tänkt att sova nu, vi får se hur mycket bloggande det blir nu framöver! ~Latero~

Nu ska ni fasiken börja kommentera mer, eller? tips och sånt är jätte bra.

BLOGGPAUS!

BLOGGPAUS.

Jag vet inte hur länge den varar, men för länge tror jag verkligen inte.. jag känner redan hur det kliar i mina fingrar efter att skriva några rader och lägga upp bilder, men en paus behövs vi får se om jag kommer tillbaks. men förhoppningsvis så gör jag det.

kommentera gärna, och skriv vad ni vill se i bloggen när jag väl kommer tillbaks.

Latero lovers.


Darkness



Är det bara jag som fastnar för gamla låtar? Spotify tryck då här och här.

Förövrigt så behöver jag plugga nu, så stör ej!

Closed out,

Johannas lilla inlägg var en överaskning, men det var självklart bra. Jag ska sova nu, imorgon blir det plugg och städning och så ska jag svara på era kommentarer, Tack för dom, dom är underbara!

Johanna Gästbloggar Igen.

Nu har Matilda ätit kvällsmat hos oss, Hon skulle också sova här ifall hon inte hade börjat 8:35 Imorgon (buhu)
Vi åt någon jätte god bacon grej och Matilda repeterade flera gånger, ''Mmm, detta var mycket goare än bara mackor'' haha;) Vi hade fotbollsträning idag, (jag gjorde självmål om ni undrar) men Matilda var inte med så mycket för hon hade ont i magen. De var riktigt synd om henne. I skolan idag så träffade jag matilda en gång och de var när vi hade spanska och då var Matilda på strålande humör och hade tusen saker att berätta, så jag var tvungen att säga till henne att vara tyst *hehe*. Om Ni vill veta lite om min dag så har den varit strålande! Jag och Emelie ( klass kompis ) gick runt i skolan och stötte på en nia, och hela dagen hade jag gått runt och sagt Hola amigo grandé ( vet inte hur de stavas) och när vi träffade på en nia, så var jag väldigt nära på att säga de igen. Jag sa HOLA sen blev de bara amigoeihgndji. Så när jag skulle säga hej till han så lät de ungefär såhär:
Hola amigoeihgndji, hahha och han tittade på mej och allt! han måste tycka att jag är helt knäpp ( fast de är jag ju?) Och Emelie hon börja as garva! hahhaha. Sen på skolgården idag så var de nån typ av sumo brottning grej för typ ungdomsnykterhetsförbund. Haha, de var jätte kul att titta på! kom nästan försent till en lektion för att jag fastnade! haha, Nu ska jag återgå till läxor..... Och städa mitt rum, sen ska vi sätta upp en extra säng så att Matilda kan sova här när hon vill ( och jag får bredare säng JIPPIEHOO ) haha, hoppas ni har haft en bra dag! ;)



P.S RÖSTA PÅ MATILDA! HON ÄR SÅÅÅÅ VÄRD DET! ;)

/ Johanna.


Vote?

Rösta på mig


Nu blev jag lite besviken jag föll ner några platser på listan, ska ni hjälpa mig klättra upp igen? Nu ska jag iallafal bort en stund, bloggar mer runt halv 8?


One less lonely girl.




Bilden är repris, låten är underbar det är något väldigt specielt med den killen!

Och jag måste tillägga: Tack för alla era fina kommentarer, och jag ska nu börja uppskatta mig hår eftersom väldigt många tycker det är fint, alla ni är vackra riktigt vackra! (ni har gjort mig på såntdär gott humör, likaså min underbara vänner!) GLÖM INTE DETTA!

Gotta keep my head held high




Plugget klart nu, och det känns bra fast i försig glömde jag engelskan på skolan, så jag får snabba mig på och göra det imorgon bitti innan engelskan... Nu ska jag njuta och kolla på GG, 90210 och alla mina favorit program. Mer än det har jag haft en skit bra dag, äntligen!

Tisdaag

ska plugga förfullt nu outfit bilder kommer senare, wish me luck.

rock'on



Jag vet inte, jag har varit helt bortkopplad från världen idag. Har bara nickat jag och nej och svingat hit och dit. Dansen gick sådär, ramlade och snubblade åter igen för att jag var bortkopplad likaså med fotbollen.. konstigt nog är jag inte lika ledsen som jag var igår, fast nära. Dagen blev lite bättre när jag fick reda på en sak, likaså igår kväll. Nu ska jag träna löv sen ja sen väntar sängen på mig och för en gångs skull känns det lockande..

Vill ni få mig på bättre humör tryck här då! Och om ni vill lyssna på en bra låt tryck här!

OCH IMORGON DÅ SMÄLLER DET SÅ LÄGGER JAG UPP EN OUTFIT BILD IGEN, ÄNTLIGEN, ELLER?

Bloggar

runt tio tiden, har bråttom nu. Ha en forsätt bra dag hejdå! :D

Härlig musik som väcker minnen



When she walked in that club that night,
She had a look in her eye like a flashlight ,
She said baby I'm a be alright
And the DJ put on our favorite song
And we danced beneath the lights.

Klick.


The best gästblogg in the world



Haha, En gammal Bild :) Johanna gästbloggar om ni undrar. Min och Matildas dag har varit mysig:) Jag sov här inatt för mina föräldrar var borta. Det började med att när klockan var 7 halv 8 imorse så knallade jag in till Amandas rum där matilda låg i sängen och lyssnade på musik. Vi lyssnade en stund tillsammans, sen gick vi ner med hennes dator och satte oss i soffan och titta på tv och hon var inne på datorn, Då somnade jag om. När jag vaknade igen åt vi frukost. Sen har dagen bara gått. jag gick hem till mej en stund, sen gick vi ner till fanny och lånade high school musical 3 som vi ska titta på  ikväll. ;) Nu sitter vi i soffan igen och jag har tagit upp min dator hit. klockan 8 ska jag hem till mej och dusha sen ska jag komma upp hit igen och måla naglarna och titta på high school musical 3  ;) Jag sover här i natt med.  Imorgon är de skola, både jag och Matilda känner för att skolka men de kan man ju inte göra! Inte nu när skolan är på allvar. Hoppas ni har haft en bra dag och ha en fortsatt bra dag! ;) Och snälla, för att få min lilla Matilda på ett lite gladare humör så får ni jätte gärna rösta på henne här.

De skulle betyde skiiiit mycket för henne! ;)


000000






Ibland undrar jag om tårar tar slut, om längtan efter någon minskas men för tillfälet verkar det inte som det. Jag trodde det skulle bli lättare denna gången men åter igen känns allt fel, skit jag orkar inte le jag orkar inte skratta och jag orkar verkligen inte sitta och skriva massa glada ord, meningar och inlägg på bloggen så ni får stå ut med detta. Mormor och Morfar var nyss över med kanelbullar, eftersom det är kanelbulle dagen. Resten av dagen ska spenderas i mitt rum medans jag fixar mina kläder, nere vid teven medans jag och johanna sitter och kollar på HSM3 och äter kanelbullar och jag dricker mölk. Och i min säng där jag kommer ligga hälften av dagen. För det är såhär.När jag går upp och in i mitt rum, ser ett kort på Amanda eller går in i hennes rum då faller en tår, och när jag gråter får jag huvudvärk och när jag får huvudvärk blir jag trött.  Med detta inlägget säger jag adjö och att ni mina trogna läsare ska göra mig lite gladare, rösta här!?

ledsen och nere

 Rösta på mig

Bildlöst och livlöst inlägg, sitter med Johanna framför teven. Är inte på det största blogg humöret, har ganska mycket att ta tag i här hemma. Börjar med frukost.

 


Lindex/80 kr.



Jag tror att rubriken stämmer och att det kostade 80..
Oh, dagen blev bra iallafal, hur awesome är inte det? Jag fick med mig ett underbart armband hem och jag la la la la loove it! Hur som helst, det är regnigt och vindigt ute och när jag var och handlade så såg jag i en tidning att det stog att det skulle bli storm ikväll/inatt. Jag tror för en gångs skull att tidningen har rätt. Nu ska jag springa ner och hjälpa min syster med hennes mat, hennes kompisar kommeer om en stund och då kilar jag ner till Johanna och äter. trevligt. & tack för alla era underbara kommentarer tack till denna tjejen kommer en ny bloggdesign upp eller, bara en liten pytte liten sak! Later!  Glöm inte detta! 

Everything'll be alright, i try to tell myself that.



Mm.. Vet inte riktigt vilket humör jag är på jag är iallafal inte den gladaste på jorden. specielt inte glad, jag tror jag är med nere, mår inte sådär toppen inte på sjuk sättet mer på - oh jag vill inte att du ska åka- sättet. Hum.. detta kanske är det konstigaste jag någonsin kommer säga men jag längtar till skolan, då jag inte behöver tänka på sånt jag inte vill för då är jag upptagen. jag hatar att sitta här och alla tankar man inte vill kommer fram, det känns inte bra. Jag hatar att behöva låtsas vara glad, behöva gå runt och le när jag igentligen bara vill ligga i min säng med musik, och mig själv.. Nu ska jag sluta, allt kommer ju bli bra jag skriver som det värsta i hela mitt liv har hänt igentligen så är det ett av det värsta som kan hända eller nästan det värsta men nog om detta.

En fråga till er alla, hur ser eran dag ut? och vad vill ni ser mer av i min blogg? Glöm inte detta! 
ni alla betyder så mycket, och det är ni som får mig att blogga. kom ihåg det, ni är speciella!

kvällen

Funderar på en ny bloggdesign, lika enkel och så men lite anorlunda.. och för er som undrar jag har en skit kväll, jag har rättaresagt en hat dag!

UPPDATERING: bloggdesignen går inte alls bra, inte alls och jag börjar bli trött ska lägga mig och kolla på en film, designen får vänta tills imorgon.. eller någon annan dag..

New boyz


Äntligen Fredag!



Lite mer repris bilder, ni gillade dom innan hoppas ni fortfarande gör det! som jag sa ska jag bli bättre med outfit bilder, men idag såg jag tråkig ut idag trippade runt i svart gråa jeans, och min lil wayne tröja (denna!) Och blev jag surprised när någon fråga vem det är, eller om det var Bob Marley? Ja väldigt! Innan klockan sex ska jag ha duschat och hunnit slappna av, så jag tror att jag ska börja med den där sista saken. för det låter la härligt?

Glöm inte att rösta på mig här, ni vet inte hur mycket det betyder för mig!


REPEAT



Jag bjuder på en gammal bild, är på sånt humör som går upp och ner, upp och ner och jag hatar det! Jag kan skriva ungefär 2000 rader i detta inlägget för att få ut alla mina kännslor men skulle det ens vara värt det? Jag är sådär trött hänging och uttråkad det är sent på kvällen jag borde inte va pigg, energifull och inte uttråkad, eller hur? Men endå så kan jag inte få mina ögon att stängas jag är inte trött på det sätter jag tror jag är mer trött på dagarna som går, det går snabbt som tur är jag orkar inte med segt med endå domma sista dagarna vill jag ska gå långsamt.. väldigt långsamt. För ja snart så händer det där tråkiga igen, som får mig att gråta, gå runt med huvudet nere och inte skratta åt allt som jag brukar, och jag längtar inte alls nej verkligen inte! Jag har ingen som helst anning varför jag skriver allt här, men när jag började blogga så var det ju till för att få ner alla mina kännslor men nu känns det som om jag skriver såhär långt så kommer endå ingen läsa, har jag rätt? Nu ska jag gräva ner alla mina kännslor i en dagbok... hur låter det? GLÖM INTE DETTA INLÄGGET!


BA2009.

Rösta på mig (klicka på bilden för att komma dit)

Ja, varför inte försöka? bara för att göra det. Jag har velat gå på detta länge och nu när jag väl får en chans. Även om jag inte ''vinner'' det känns riktigt gött att veta att ni ens röstade på mig! Så tack i förhand och tack vilket fall som helst det är ni just ni som får mig att blogga och ens försöka på något sånt här? allt ni gör betyder en väldans mycket! Ni hittar mig längst längst ner, jag anmälde mig ju nyss? :D

& jag ska bli bättre med outfit bilder, haha. Jag lovar er!

Blank



Hemma från skolan på tal om skolan den var både bra och dålig. Vet inte alls vad jag ska skriva utom att jag är trött som vanligt men nu måste jag sätta mig och plugga! Hur har eran dag varit?

RSS 2.0